Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

Και όμως η Ρωσική Στρατιωτική Μηχανή «προπονείται» απέναντι από την Κωνσταντινούπολη


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι τούρκοι επίσημοι στάζουν σερμπέτια για τους Ρώσους και την νέα λυκοφιλία και οι Ρώσοι στρατιωτικοί ηγέτες ξινίζουν τα μούτρα τους και αποστρέφουν το πρόσωπο τους.
Όλοι γνωρίζουν ότι ο τούρκος δεν πιάνεται φίλος, πόσο μάλλον όταν ο λύκος είναι ξυρισμένος και φανατικός ισλαμιστής.

Πληροφορίες λένε ότι στο παρασκήνιο του παζαριού που γίνεται μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχει ένα φοβερό αλαλούμ σε σημείο που οι διεθνείς αναλυτές και υπηρεσίες να έχουν σηκώσει τα χέρια και ο καθένας να γράφει ότι θέλει προς αποπροσανατολισμό.
¨Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται άρθρο της σερβικής εφημερίδας «Informer» (φωτό), καλά πληροφορημένες διπλωματικές πηγές, αναφέρουν ότι μια νέα συμμαχία έρχεται με τη Σερβία, την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Στη νέα συμμαχία θα συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία και αυτό το «Ορθόδοξο-τουρκικό Σύμφωνο θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ».
Το άρθρο σημειώνει ότι ένα τέτοιο σχέδιο συζητήθηκε κατά την τελευταία συνάντηση των προέδρων Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.¨
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος
Προκειμένω για να μην πάνε όλοι για ψυχανάλυση καθότι η κοινή λογική τελείωσε και μπήκαμε στο χώρο του παράλογου, η ρωσική στρατιωτική μηχανή άμα τη επίσκεψη του προέδρου Πούτιν στην χερσόνησο της Κριμαίας- ελληνιστί Ταυρίδα ξεκίνησαν στρατιωτικές και ναυτικές ασκήσεις με πρόσχημα την πρόσφατη ένταση με την Ουκρανία αλλά ουσιαστικά για να δώσουν στον Τούρκο ένα μήνυμα πάνω στο παζάρι που γίνεται ¨ να μην νομίζει ότι είναι χώρα εμπιστοσύνης και όλα από στιγμή σε στιγμή μπορούν να ανατραπούν¨
Άλλωστε οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι αυτό που υφίσταται σήμερα στην Τουρκία είναι μια σύντομη μεταβατική κατάσταση και πρέπει να είναι έτοιμοι για ξαφνικές ανατροπές του σκηνικού . Για τον λόγο αυτόν δεν εφησυχάζουν και επιθυμούν να είναι ετοιμοπόλεμοι από το γεωπολιτικό μπαλκόνι της Κριμαίας προς την Κωνσταντινούπολη και τα ΣΤΕΝΑ όπου και θα παιχτούν τα μεγαλύτερα δράματα της Ιστορίας.
¨Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε σήμερα στην Κριμαία όπου θα συγκαλέσει το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο…
Το πρακτορείο TASS επισημαίνει πως ο ρώσος πρόεδρος θα παρευρεθεί επίσης στο Εκπαιδευτικό Φόρουμ Νεολαίας της Ταυρίδας (σ.σ.: Ταυρίδα ήταν το όνομα της Κριμαίας κατά την κλασική αρχαιότητα). (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
¨Στην Κριμαία διενεργούνται ειδικές ασκήσεις για να διασφαλιστεί το ανώτερο επίπεδο ομαδοποίησης –συντονισμού μεταξύ του στρατού ξηράς – αεροπορίας- πυραυλικών συστημάτων και ναυτικών δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων και των αερο- ναυτο- αποβατικών δυνάμεων.¨
Δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας στο Γενικό Επιτελείο Στρατού Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ.
Στην μεν θάλασσα, οι δράσεις θα επεκταθούν και στα βοηθητικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας για να παρέχουν υποστήριξη σε ομάδες πολεμικών πλοίων και υποβρύχιων.
Σε θέματα ρυμούλκησης, πυρόσβεσης , ηλεκτρομαγνητικών αντιμέτρων, ανεφοδιασμού με δεξαμενόπλοια, τεχνική αποκατάσταση βλαβών σε στιγμές μάχης και το ουσιαστικότερο με την άμεση μεταφορά και παράδοση ναρκών, τορπιλών και πυραύλων στα πολεμικά πλοία κρούσης¨ crimea.ria.ru
Φυσικά με τέτοιες ασκήσεις οι Ρώσοι δεν πάνε να καταλάβουν το Κίεβο, αλλά μάλλον το γεωπολιτικό μάτι τους βλέπει ΣΤΕΝΑ δηλ. Κωνσταντινούπολη διότι γνωρίζουν ότι στην ευρύτερη περιοχή από Μαύρη Θάλασσα- Δαρδανέλια- Αιγαίο- Αν Μεσόγειο τα σημερινά δεδομένα συντομότατα θα απορυθμιστούν .
¨ Οι ρωσικοί πύραυλοι cruise και η τεχνολογική ανωτερότητα τους συνιστούν απειλή για τις ΗΠΑ είναι τα λόγια ενός ανώτερου ερευνητή του Κέντρου Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) Thomas Karako.¨
Οπότε κατανοούμε ποιος έχει το πάνω χέρι τουλάχιστον για την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας , της Κασπίας και του Ιράν ( βλ. Στενά Ορμούζ)
Το μπέρδεμα μετά την κουτοπονηριά της τουρκικής αλεπούς είναι πολύ μεγάλο και μη διαχειρίσιμο. Ουσιαστικά είναι και μέγιστα επικίνδυνο όταν υπάρχουν στρατιωτικές μηχανές πολλαπλής και ταχύτατης καταστροφικότητας.

Пуск крылатой ракеты «Калибр» успешно произведен с АПЛ «Северодвинск»
RT на русском
Και ενώ οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι περιπλέουν με τα πολυτελή γιοτ τις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου επιδεικνύοντας τα πλούτη τους και τα κάλλη των συνοδών τους, εφησυχασμένοι ότι η εσωτερική αγορά της Τουρκίας δεν χάθηκε για τους κύκλους των κερδών τους.
Αντίθετα ο απλός ρωσικός λαός και ο μισθοσυντήρητος ρωσικός στρατός που είναι έξω από την φτιασιδωμένη αυτή νομεγκλατούρα φαίνεται να του κάθισε στο λαιμό αυτή η λυκοφιλία με τον τούρκο ¨πρώην¨ αρχιτρομοκράτη και υποστηρικτή με logistic προγράμματα αποκεφαλισμών- σταυρώσεων – δηώσεων- απαγωγών βλ . μητροπολίτη του μαρτυρικού Χαλεπίου Παύλο κα, της ISIS.
Πρόσφατες είναι οι δηλώσεις και οι αποκαλύψεις για τον Ερτνογάν από επίσημους Ρώσους που τώρα φαίνεται να κατάπιαν το αμίλητο νερό.
Τελικά όταν καταπατάς την κοινή λογική , τον πνευματικό νόμο για χάρη μιας στιγμής βραχυπρόθεσμου συμφέροντος τα πράγματα γίνονται πιο επικίνδυνα και ανεβαίνουν οι ταχύτητες απρόβλεπτων εξελίξεων και ανατροπών .
Ουσιαστικά τα πάντα σήμερα δεν μπορούν να εξηγηθούν με την λογική μόνο με την ΠΙΣΤΗ ότι άρχισε να ενεργεί ήδη το ΥΠΕΡΛΟΓΟ – ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και το σχέδιο αυτό δείχνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου