Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2016

Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο.- Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ.

Συναγερμός στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στον Πύργο του Άιφελ, με συνέπεια να ενεργοποιηθεί αμέσως η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ο στρατός και να διαταχθεί η εκκένωση της περιοχής.

Ορισμένα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν ένα πακέτο, ενώ ο γαλλικός ιστότοπος BFMTV κάνει λόγο για εγκαταλελειμμένη βαλίτσα που προκάλεσε τον συναγερμό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού, ενώ η εκκένωση διεξάγεται με ψυχραιμία και δίχως να επικρατήσει πανικός. Ο κόσμος απομακρύνεται για λόγους ασφαλείας, καθώς στην περιοχή θα επιχειρήσουν οι ειδικές δυνάμεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη αυτή κατάσταση.


http://www.protothema.gr/world/article/600846/alert-ekkenothike-i-periohi-guro-apo-ton-purgo-tou-aifel/

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένοπλοι αστυνομικοί και στρατός έχουν κατακλύσει την ευρύτερη περιοχή και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πλησιάσει. Επίσης, υπάρχουν αναφορές στα διεθνή μέσα ότι διενεργούν σωματικό έλεγχο σε τουρίστες.

Η Γαλλία βρίσκεται σε επιφυλακή μετά από την πολύνεκρη επίθεση την Ημέρα της Βαστίλης στη Νίκαια, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 84 ανθρώπους. Τον περασμένο Νοέμβριο, οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έπληξαν το Παρίσι είχαν αφήσει πίσω τους τουλάχιστον 130 νεκρούς.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή, οι αρχές είχαν συλλάβει έναν άνδρα με την υποψία ότι σχεδίαζε μια τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα.


http://corfiatiko.blogspot.gr/2016/08/blog-post_47.html


Δείτε βίντεο από την περιοχή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ μετά την εκκένωση

Αναρτήθηκε από zenjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου