Κυριακή, Αυγούστου 07, 2016

Ένα γερό σκούπισμα χρειάζεται η Ελλάδα για να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ!


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Να ξεκινήσουμε με τα καλά νέα και τα σκουπίδια του Ουρανού που βρώμιζαν την υγεία μας τόσα χρόνια.
Μετά το πραξικόπημα της 15 Ιουλίου στην γειτονική χώρα και το ουσιαστικό κλείσιμο της βάσης του Ιντσιρλίκ ,η μπόχα των χημικών ουρών βλ. αεροψεκασμοί εξαφανίστηκαν τουλάχιστον από τον Γαλάζιο Ελληνικό Ουρανό.

Τα δρομολόγια Γερμανίας- Τουρκίας θεωρούνται πλέον επικίνδυνα αλλά και από την άλλη πλευρά δεν θέλουν τον Έλληνα κοιμισμένο διότι τώρα τον θέλουν εμπροσθοφυλακή της Ευρώπης στην νέα ασιατική εκστρατεία των τζιχαντιστών του Ξέρξη.
ΚΑΙ πάμε στα σκουπίδια που έβγαλε η Ελληνική γη στα χρόνια της μεταπολίτευσης που πλέον δεν χωρούν σε καμία χωματερή και η δυσωδία τους είναι πλέον ανυπόφορη , όταν μάλιστα διαβιώνουμε μαζί με αυτά.
Και όμως όλοι εμείς οι ξύπνιοι Νεοέλληνες είμαστε υπεύθυνοι για την συσσώρευση τόσου ¨απαίσιου πλούτου¨ διότι θωρούσαμε τις σημερινές χωματερές φυτώρια δημοκρατίας και κοινωνικών αξιών.
ΕΔΩ STOP
και πάμε στην ουσία όπως την αντιλαμβανόμαστε μέσα από τις εκτενείς διεθνείς αναλύσεις και τι θέλουν κάποιοι να παίξουν.
Οι τουρκικές φυλλάδες μυρίζουν φόβο και ψόφο.
Ομιλούν για πλανητική αναδιανομή και σκοτεινές συνομωσίες των Δυτικών εναντίων τους.
Όμως η διεθνής επικαιρότητα δίνει κάποια αρχικά δείγματα γραφής ότι μαζί με τον Ερντογάν θα φύγουν και άλλοι μαζί στο ίδιο πακέτο διότι πρόκειται να αλλάξουν όλοι οι συσχετισμοί στην ευρύτερη περιοχή μας.
Και φυσικά αυτά τα πράγματα μοιάζουν με ένα καλό σκούπισμα.
ΗΡΘΕ η ώρα της ΣΑΡΩΣΗΣ και μάλιστα δεν θα υπάρχει φαράσι γιατί τα τόσα πολλά γεωπολιτικά σκουπίδια θα μαζεύονται σε σωρούς και θα καίγονται επί τόπου .
¨Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση.
Θα πάρει σκούπα ό Θεός!
Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβήρων κανένας μοναχός.
Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανάσταση.
Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε. Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ό καημένος σκούπιζε και έλεγε:
«Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;».
Μία φορά πού προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυναίκα ήταν ή Παναγία πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε.
Τού παίρνει την σκούπα από το χέρι και τού λέει:
«Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά εγώ θα σκουπίσω».
Και άρχισε να σκουπίζει. Ύστερα εξαφανίσθηκε μέσα στο Ιερό. Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε ή Παναγία.
Ο Θεός ότι δεν είναι σωστό θα το πετάξει πέρα, όπως το μάτι πετάει το σκουπιδάκι. Δουλεύει ό διάβολος, αλλά δουλεύει και ο Θεός και αξιοποιεί το κακό, ώστε να πρόκυψη από αυτό καλό.
Σπάζουν λ.χ. τα πλακάκια και ό Θεός τα παίρνει και φτιάχνει ωραίο μωσαϊκό.
Γι’ αυτό μή στενοχωρήσθε καθόλου, διότι πάνω από όλα και από όλους είναι ό Θεός, πού κυβερνά τα πάντα και θα καθίσει τον καθέναν στο σκαμνί, για να απολογηθεί για το τι έπραξε, οπότε και θα τον ανταμείψει ανάλογα.
Θα αμειφθούν αυτοί πού θα βοηθήσουν μία κατάσταση και θα τιμωρηθεί αυτός πού κάνει το κακό.¨ από το βιβλίο: ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ B΄ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, σ.19-22φωτο από : Πεμπτουσία.

Με ένα καλό σκούπισμα ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΟΝΤΑΙ τα πάντα στην χώρα του ΦΩΤΟΣ.
ΕΛ (ήλιος) – ΛΑΣ (γη) = Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ….
Στην ώρα του Νοητού Ήλιου της Δικαιοσύνης.
Το σκούπισμα θα ξεκινήσει πρώτα από εδώ διότι πρώτα αυτό το μέρος εβρώμισαν οι αντίχριστοι.
Όπως η τουρκία βεβαιώνουν πολλοί ότι έχει ημερομηνία λήξης , πολλοί ΑΓΙΟΙ μας βεβαιώνουν ότι ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ έχει διαχρονική σφραγίδα παγκόσμιας πολιτισμικής αποστολής να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ την ήδη ρημαγμένη και αύριο κατεστραμμένη από τον πόλεμο ανθρωπότητα.
Δηλ. τι νομίζετε
Τζάμπα τα έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ τα παρακάτω λόγια, αφού πολλά γνώριζε για το μέλλον της αδικημένης πατρίδας μας.
«…μόνον το έθνος το Ελληνικόν έμεινε
ως πρόσωπο δρων επί της παγκοσμίου σκηνής,
καθ’ όλους τους αιώνας, και τούτο διότι
η ανθρωπότης δείται αιωνίων διδασκάλων.»
(Αγ. Νεκταρίου, Ιερών & Φιλοσοφικών Λογίων Θησαύρισμα)
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου