Τρίτη, Αυγούστου 02, 2016

Επικίνδυνη θρησκευτική προβοκάτσια με πρωταγωνιστές ΜΚΟ στη Λέσβο

Η πληροφορία πλασάρεται από τον Guardian ο οποίος αναφέρεται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, κατά τους τελευταίους μήνες...
Αποτέλεσμα εικόνας για μορια λεσβου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Έλληνες οι οποίοι εργάζονται στο πιο γνωστό κέντρο κράτησης αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο, επιχείρησαν να...


"προσηλυτίσουν" μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες, κάνοντας διανομή ενός εγγράφου με το Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο στην αραβική γλώσσα.









Το φυλλάδιο -το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δημοσίευμα- προσκαλεί τους αιτούντες άσυλο να υπογράψουν δήλωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ξέρω ότι είμαι αμαρτωλός... Ζητώ από τον Χριστό να συγχωρήσει τις αμαρτίες μου και να μου χαρίσει την αιώνια ζωή. Επιθυμία μου είναι να αγαπώ και να υπηρετώ τον λόγο Του».






Δεν ξέρουμε αν το γεγονός είναι πραγματικό, ή αν η προβοκάτσια περιορίζεται σε επίπεδο διακίνησης της "είδησης". Είναι φανερό ωστόσο πως ακόμη και πραγματικό να είναι, το κακοστημένο σκηνικό και η χοντροκοπιά στη διαχείριση, δεν αφήνουν κανενός είδους αμφιβολία πως πρόκειται για επικίνδυνη προβοκάτσια, που προσανατολίζεται σε "σπρώξιμο" των φανατικών ισλαμιστών σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.






ΟΙ μέρες είναι επικίνδυνες και οι επαγρύπνηση όλων μας οφείλουμε να είναι αυξημένη.





Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου