Σάββατο, Αυγούστου 13, 2016

ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ: Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΡΕΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ


Σε σταθερή τροχιά κοινωνικής προσφοράς, η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έσπευσε να συνδράμει ξανά στο πρόβλημα της διατροφής των παιδιών με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στην Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα. Το ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη

Τον κύριο Γεράσιμο Σκλαβενίτη ευχαρίστησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, τόσο προσωπικά όσο κι εκ μέρους των συνεργατών του, για την ευγενική προσφορά της γνωστής ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ε' Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα που φιλοξενεί παιδάκια με ειδικές ανάγκες.

"Τέτοιοι Άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας ειδικά οταν το κάνουν τόσο διακριτικά και αθόρυβα...!!" έγραψε στον προσωπικό του λογαριαμό στο Instagram, ο κύριος Ψινάκης, διευκρινίζοντας ότι ο κύριος Σκλαβενίτης έσπευσε να προσφέρει ξανά τρόφιμα χωρίς καν μάλιστα να του ζητηθεί.

Την περασμένη Πέμπτη, ο δήμαρχος Μαραθώνα έκανε γνωστό με επιστολή του ότι σε αιφνιδιαστική επίσκεψή του στην κατασκήνωση διαπίστωσε εξοργισμένος πως τρόφιμα και καθαριστικά που είχαν προσφερθεί από τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη έχουν "κάνει φτερά" και έκανε λόγο για υπαλλήλους που συμπλήρωναν το εισόδημα τους.

Σημειώνεται ότι η Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 280 παιδιών με ειδικές ανάγκες, κινδύνευε ωστόσο να μην ανοίξει αυτό το καλοκαίρι για λόγους οικονομικούς και γραφειοκρατικούς. Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης απευθύνθηκε στην Θεανώ Φωτίου, η οποία ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις, υπέγραψε την απόφαση για την εκταμίευση της πίστωσης που καθυστερούσε εδώ και μήνες και έδωσε το πράσινο φως για τη λειτουργία της κατασκήνωσης.

Παράλληλα ο δήμαρχος Μαραθώνα απευθύνθηκε στον Γεράσιμο Σκλαβενίτη, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να παράσχει υλική βοήθεια για το ξεκίνημα της κατασκηνωτικής περιόδου. Λίγες μέρες μετά όμως ενημερώθηκε ότι τα προϊόντα ξαφνικά δεν επαρκούσαν. Προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο με αστυνομική δύναμη κι έτσι ήρθαν στο φως οι σοβαρές ατασθαλίες.


ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ: Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΡΕΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_824.html#ixzz4HF73I3i5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου