Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

RΟΝ PAUL! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! 
ΒΙΝΤΕΟ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Η ιστορία μας έχει δείξει ότι όταν η κυβέρνηση πρέπει να σωθεί, δεν θα διστάσει να κλέψει τα χρήματά σας"

Παρουσιάζονται πολλές εναλλακτικές απόψεις οικονομικών εμπειρογνωμόνων, όπως ο Δρ Jim Willie, ο Peter Schiff, ο Jim Rickards, ο Dave στην  Έκθεση X22, ο Gregory Mannarino, ο Greg Hunter, και πολλοί άλλοι. 

Όλοι λίγο πολύ έχουν την ίδια άποψη όσον αφορά την κατάσταση της οικονομίας. Πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα πάει σε επιμηκήσεις (αποπληρωμής του χρέους) για να αποφευχθεί η κατάρρευση του δολαρίου, συμπεριλαμβανομένων των επιδρομών της εφορίας  που θα κλέβει τα χρήματα σας. Πολλοί άνθρωποι δεν φαντάζονται ότι μια νόμιμη κυβέρνηση θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αλλά το έχουν κάνει πάρα πολλές φορές τα τελευταία 200 χρόνια. Πολλοί άνθρωποι απλά δεν έχουν την μόρφωση κι έτσι δεν γνωρίζουν πότε έγινε και πώς. 

Σε αυτό το βίντεο Ron Paul δίνει πολλά παραδείγματα για το πότε και το πώς η κυβέρνηση έχει κλέψει τα χρήματα από τους ανθρώπους. Είναι αναμφισβήτητη απόδειξη για το τι έρχεται: Οικονομική δικτατορία! Δηλώνει: "Αν δεν πιστεύετε ότι εκεί πάμε θα το βρείτε στα βιβλία της ιστορίας". Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει ποτέ, διότι Ron Paul δίνει τόσες πολλές συγκεκριμένες ημερομηνίες και λεπτομέρειες για την κυβέρνηση που κάνει τα ίδια ακριβώς πράγματα πολλές άλλες φορές στην ιστορία των ΗΠΑ.

 Μένει μακριά από πολλά από τα ζητήματα συνωμοσίας που ο Δρ Jim Willie και άλλοι συχνά έχουν αναφερθεί και μας παρουσιάζει γεγονότα του παρελθόντος. Αναφέρει πολλούς από τους νόμους τους οποίους η κυβέρνηση έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή για να κατασχέσει τις συντάξεις και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κόσμου. Δίνει πρόσφατο παράδειγμα των άλλων χωρών που έχουν κάνει ακριβώς ό,τι λέει η κυβέρνηση των ΗΠΑ ή είναι έτοιμες να κάνουν. Λέει επίσης ότι αναμένει αρνητικά επιτόκια.

 Η σκέψη των αρνητικών επιτοκίων φαίνεται αδύνατο για τους περισσότερους Αμερικανούς, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δούμε την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Αρνητικοί ρυθμοί υπάρχουν ήδη εκεί. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε την τράπεζα για να βάλει τα χρήματα σε ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου. Είναι τρελό! Ο Ron Paul είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους, γνώστες, και  συνειδητοποιημένους πολιτικά ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Ιστορική Απόδειξη:

 Κυβέρνηση δημιουργία Ηπειρωτικά (δολάρια) έγινε άνευ αξίας σε μέσα σε ένα χρόνο και πάλι το 1861 Πρόεδρος Λίνκολν ενέκρινε τη δημιουργία του greenbacks ως νόμισμα. Η τιμή μειώθηκε κατά 66% κατά τη διάρκεια αρκετών ετών... 

Το 1933 ο Πρόεδρος Ρούσβελτ έδωσε προθεσμία στους Αμερικανούς ένα μήνα για να επιστρέψουν  όλο τον χρυσό στην Federal Reserve. Οι άνθρωποι έχασαν το 41% των αποταμιεύσεών τους σε μια μέραΤο 1971 ο Νίξον αποσύνδεσε το δολάριο από τον χρυσό με μιά υπογραφή. Από τότε το δολάριο έχει υποχωρήσει περισσότερο από 90%Τώρα η  Τράπεζα κατάσχει καταθέσεις και  συντάξεις και τα αρνητικά επιτόκια ήδη υπάρχουν στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://oimos-athina.blogspot.gr/2016/08/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου