Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2016

Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Tούρκοι, με πρωτοστάτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από φέρετρο νεκρού φαντάρου!!

*Δεν άφησαν να ταφεί ο νεκρός με την Ελληνική σημαία! Ενημερώθηκαν Μαξίμου, ΥΠΕΞ και Καμμένος για τα θλιβερά επεισόδια, κατεπειγόντως στην Αθήνα ο Ζεϊμπέκ!
ΤΟΥΡΚΙΚΟ πραξικόπημα τεραστίων εθνικών διαστάσεων στην Γλαύκη σήμερα το μεσημέρι την ώρα που η οικογένεια θρηνούσε τον θάνατο του Στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού και ετοιμάζονταν να τον μεταφέρει στα νεκροταφεία για την κηδεία με Στρατιωτικές τιμές και στρατιωτικό άγημα, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ. 

 
mete-563x330
Στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, και χωρίς κανένα σεβασμό στη Μνήμη του Νεκρού στρατιώτη και του Στρατού που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Στρατητό, εισέβαλαν ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.
Μάλιστα ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, ενώ στη συνέχεια πήραν αυτοί το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο.
Στην κηδεία παραβρίσκονταν και η Περιφερειακή εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση που αντέδρασε έντονα στο «Πραξικόπημα» του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λέγοντάς του με πίκρα και απογοήτευση, «είναι δυνατόν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συμμετέχει σε ένα τέτοιο πραξικόπημα και να μη σέβεται το Στρατό και την οικογένεια του νεκρού;», εκφράζοντας την έντονη λύπη της για το περιστατικό.
Είναι επίσης προς τιμή του Στρατηγού, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Ιωσήφ Μαυράκη που διατήρησε την ψυχραιμία του και απέτρεψε την πρωτοφανή προβοκάτσια του Μετέ και της «παρέας» του σε βάρος του Στρατού, απατρέποντας τα επεισόδια που ήθελαν να δημιουργήσουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας.
ΤΕΛΙΚΑ Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και οι λοιποί ακόλουθοι πήραν το φέρετρο του νεκρού στρατιώτη και συνοδεία τουρκικών καναλιών και ΜΜΕ το μετέφεραν στο Νεκροταφείο της Γλαύκης όπου τελικά παρενέβη και πάλι ο Στρατός προκειμένου να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές το νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσία στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής.
Αποκλειστικές πληροφορίες του maxitisthrakis.blogspot αναφέρουν ότι ήδη ενημερώθηκαν για τα θλιβερά και πρωτοφανή επεισόδια ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας, ο ΥΠΕΞ κ.Νίκος Κοτζιάς και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και το Μαξίμου κάλεσε κατεπειγόντως στην Αθήνα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το συμβάν.
Η απόλυτη πάντως ταύτιση του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με τον Μετέ, το DEB και τους κύκλους που εκπροσωπούν καθαρά τα συμφέροντα της Τουρκίας, αποτελεί πλέον έντονο πρόβλημα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Πρωθυπυργός έχει ήδη διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ότι τέτοια φαινόμενα, «θα παταχτούν από την σημερινή Κυβέρνηση….η Εθνική ανεξαρτησία και ενότητα του λαού, είναι κάτι που δεν παζαρεύεται»
Σε αναμονή σοβαρών εξελίξεων πλέον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου