Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

HALAL !!! εσείς αυτό το ξέρατε; !! (φώτος)

Halal είναι η πιστοποίηση των σφαγίων πως έγινε σύμφωνα με τους νόμους του ισλάμ. Την ημέρα της σφαγής, ένας ιμάμης διαβάζει την ανάλογη προσευχή στα ζώα ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο τυπικό, ώστε να μπορούν να καταναλωθούν από μουσουλμάνους. Πολλές εταιρείες έχουν πλέον ιμάμη συνεργάτη, όπως πχ τον κτηνίατρο για εμάς.

Η πιστοποίησητης Πινδος λέει αυτό ακριβώς. Πως ακολουθούνται αυτά που ορίζει το ισλαμ. Την πιστοποίηση την εκδίδει συγκεκριμένος μουφτής στη Θράκη. Υπάρχει αντίστοιχο τελετουργικό και για τους εβραίους το kosher (κασέρ)


Γιά τό θέμα αὐτό μας ἐνημερώνει ἡ ἴδια ἡ ἐταιρία στήν ἐπίσημη ἰστοσελίδα της (δείτε τη στο: 


http://www.pindos-apsi.gr/halal) καί ὑπάρχει καί ἡ ἀπόφαση πιστοποίηση ἀπό τή Μουφτεία τῆς Ξάνθης (δέιτε την στο:http://www.pindos-apsi.gr/files/pdf/halal.pdf) Τό περίεργο πού μέχρι σήμερα δέν εἴχαμε εὐρέως πληροφορηθεῖ εἶναι πώς ἡ πιστοποίηση εἶναι ἀπό τό 2003. Ἄρα μέχρι σήμερα ἑκατομμύρια Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί ἔχουν καταναλώσει κοτόπουλα Χαλάλ… Νά ποῦμε χαλάλι; ΟΧΙ….







(από e-mail φίλου αναγνώστη Χρ.Αρβ  που ευχαριστουμε , με την προτροπή να Σταυρώνουμε πάντα το φαγητό μας ,προτροπή του γέροντά του στο Άγιο όρος, με οδηγία του γέροντά του Εφραίμ της Αριζόνας.Εννοείτε πως δεν θα το αγοράσετε  αν φέρει την πιστοποίηση.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου