Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ…



ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΦΡΙΞΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!!!
Είμαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος και η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου δικαιοσύνης, λέει ότι δεν υπάρχει αποδείξιμη, ενώπιον δικαστηρίου, βλαπτική συνέπεια της βλασφημίας, του Ονόματος του Γλυκύτατου Χριστού και Θεού μου, καθώς και της βλασφημίας, του Ονόματος της Παναγίας Μητέρας μου και των Αγίων της Εκκλησίας μου.

Εάν εξυβρίσει κάποιος την μητέρα μου, παραμένει να είναι αξιόποινη πράξη.
Εάν εξυβρίσει κάποιος την Παναγία μου, δεν θα είναι!

Έτσι θα μπορεί να συνεχίσουν κάποιοι, να είναι νόμιμοι, όταν ονομάζουν τον Άγιο Γέροντα Παίσιο «Παστίτσιο», να αφοδεύουν σε εικόνες και ποιος ξέρει τι άλλο εφευρίσκει το άρρωστο μυαλό τους…!!!!

Και οι Άγιοι και η Παναγία και ο Χριστός μας, ο Αναστημένος και Ζωντανός, εφόσον για εσάς τους άθεους είναι νεκροί, δεν θα πρέπει να σεβόμαστε τουλάχιστον την μνήμη τους, ως νεκροί;;;!!!



(Άρθρο 283 Προσβολή μνήμης νεκρού. Όποιος, με τις πράξεις των άρθρων 280 ως 282 προσβάλλει τη μνήμη νεκρού ή την τιμή προσώπου που έχει κηρυχθεί άφαντο, τιμωρείται, με φυλάκιση ως έξι μήνες ή με χρηματική ποινή.)

Αν βρίσω τον Μωάμεθ, μου εγγυάστε την νομιμότητα της πράξης μου, κύριοι…;

Αυτή η ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν με εκφράζει και δηλώνω δημόσια την ΑΗΔΙΑ μου!

Κοινοποιήστε το παντού!

Άσωτος Υιός.

2 σχόλια:

  1. Αν εσείς οι άθεοι που σκεφθήκατε τέτοια ανοησία, θεωρείτε ότι ο Αναστημένος Κύριος είναι νεκρός(!), τότε όποιος με τις πράξεις των άρθρων 280 ως 282 προσβάλλει τη μνήμη νεκρού ή την τιμή προσώπου που έχει κηρυχθεί άφαντο, τιμωρείται, με φυλάκιση ως έξι μήνες ή με χρηματική ποινή.
    Εκτός και αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει το ιστορικά αποδεδειγμένο Πρόσωπο του Χριστού μας!
    Τι θα κάνετε βρε άθεα βδελύγματα;
    Θα αλλάξετε και την ιστορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλ’ επειδή περί βλασφημίας ημίν ο λόγος εγένετο νυν, μίαν υμάς άπαντας αιτήσαιβούλομαι χάριν αντί της δημηγορίας ταύτης, και της διαλέξεως, ίνα μοι τους εν τη πόλει βλασφημούντας σωφρονίσητε. Καν ακούσης τινός εν αμφόδω, η εν αγορά μέση βλασφημούντος τον Θεόν, πρόσελθε, επιτίμησο, καν πληγάς επιθείναι δέη, μη παραιτήση˙ ράπισον αυτού την όψιν, σύντριψον το στόμα, αγίασόν σου την χείρα δια της πληγής, καν εγκαλώσί τινες, καν εις δικαστήριον έλκωσιν, ακολούθησον˙ καν επί του βήματος ευθύνας ο δικαστής απαιτήση, ειπέ μετά παρρησίας, ότι τον βασιλέα των αγγέλων εβλασφήμησεν. Ει γαρ τον επι γης βασιλέα τους βλασφημούντας κολάζεσθαι χρη, πολλώ μάλλον τους εκείνον υβρίζοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή