Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ θέλει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ορθόδοξο Ναό κι οι Αμερικάνοι τη θέλουν Μουσείο alt Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ θέλει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ορθόδοξο Ναό Και οι Αμερικάνοι την θέλουν Μουσείο

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Σήμερα ο Έλληνας –Ρωμιός μυστικά έχει φτιάξει μια πνευματική ψηφιακή πλατφόρμα με τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ βλ. τον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ, τον ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ τον Αγιορείτη και ψηφίζει με την καρδιά του.


Βάζει ψηφιακές υπογραφές στον Ουρανό με την προσευχή του και προσμένει…
ΕΔΩ και μια τριετία αρθρογραφούμε πάνω στο θέμα της από χρόνων πρόθεσης των νεοθωμανών του Ερντογάν να βεβηλώσουν το πνευματικό καθίδρυμα της ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ.
Επισημαίνοντας σε κάποιους ότι αν πειράξετε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα ανοίξετε αυτομάτως το γεωπολιτικό καπάκι των εθνολογικών και άλλων προβλημάτων σας.
Και στις 6 Ιουνίου του 2016 το έκαναν επίσημα με την ανάγνωση του κορανίου μέσα σε αυτήν και φυσικά τώρα το καπάκι άνοιξε και ετοιμάζεται να τους καταπιεί στην λήθη της ιστορίας.
Με την πράξη –βεβήλωση αυτή αποδεικνύεται ότι όλοι οι γεωστρατηγικοί δρόμοι συγκλίνουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της Ρωμιοσύνης γιατί διαχρονικά πάντα ήταν το κάρφος του μυστηρίου της ανομίας που ενεργείται παγκοσμίως.
Και φυσικά οι Αμερικάνοι καλώς πράττουν και ενεργούν την στιγμή που η Δυτ. Ευρώπη βλ. Γερμανία ομιλεί για ελεύθερη αυτοδιάθεση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ υπό της Τουρκίας.

¨ Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός International Hellenic Association (IHA) με έδρα το Delaware των Η.Π.Α. ξεκίνησε εκστρατεία μέσα από το Avaaz, το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό διαδικτυακό κίνημα ακτιβιστών παγκοσμίως, για την διεθνή καταδίκη της Τουρκίας η οποία προσπαθεί μεθοδικά να μετατρέψει το μοναδικό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, το Μουσείο της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, σε τζαμί.
Με σύνθημα STOP the desecration of World’s spiritual heritage (Σταματήστε την βεβήλωση της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς) η έκκληση καταδικάζει την σταδιακή μετατροπή της Αγίας Σοφίας, ενός μοναδικού μνημείου της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε τέμενος και καλούνται να την υπογράψουν όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι ανεξαρτήτως θρησκείας, εθνότητας ή φυλής, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.
Η εκστρατεία με τις υπογραφές που συγκεντρώνονται, θα γνωστοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε δεκάδες ηγέτες κρατών, την UNESCO και πολλούς άλλους διεθνείς οργανισμούς, όλα τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, στα μέλη της Γερουσίας και του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών κ.α.π. ¨professors-phds.com/press-releases/hagia-sophia-petition/ shmantikanea.blogspot.gr/
και ενώ οι Αμερικάνοι αγωνίζονται με το σύνθημα
¨ STOP the desecration of World’s spiritual heritage (Σταματήστε την βεβήλωση της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς) σε γνωστή ψηφιακή πλατφόρμα¨
Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ανέκαθεν Ρωμιοσύνη αφουγκράζεται τα τεκταινόμενα και προσμένει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Δηλ. να δει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργείται ΟΡΘΟΔΟΞΑ και ΛΑΜΠΡΑ.

Εν μέσω μνημονίων και χαμηλών τόνων ελληνικής εξωτερικής πολιτικής πριν διετία θέσαμε δια αρθρογραφίας αυτόβουλα το θέμα της μετατροπής της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε Ορθόδοξο Ναό πρόταση που υιοθετήθηκε αργότερα από γνωστές εκκλησιαστικές κεφαλές και από την ίδια την Ρωσική Δούμα.
Σήμερα ο Έλληνας –Ρωμιός μυστικά έχει φτιάξει μια πνευματική ψηφιακή πλατφόρμα με τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ βλ. τον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ, τον ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ τον Αγιορείτη και ψηφίζει με την καρδιά του.
Βάζει ψηφιακές υπογραφές στον Ουρανό με την προσευχή του και προσμένει γιατί
Είναι θέλημα ΘΕΟΥ η ΠΟΛΗ να απελευθερωθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργηθεί
Όπως διαμήνυσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ σε ένα παιδάκι σε όραμα πριν δυο μήνες.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

πηγη 

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ θέλει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ορθόδοξο Ναό Και οι Αμερικάνοι την θέλουν Μουσείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου