Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Οι Tούρκοι θα κτυπήσουν με μπαμπεσιά και μετά θα δούνε την ¨ΑΝΑΣΤΑΣΗ¨

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:
Γιατί οι θαλασσόλυκοι της μογγολικής στέπας στοχοποίησαν ΧΙΟ;
Ακριβώς γιατί πίσω από την νήσο ΧΙΟ αν εξαιρέσεις τα γειτονικά ΨΑΡΑ το κεντρικό Αιγαίο είναι ελεύθερο και προβάλλει στον 25ον Μεσημβρινό που είναι και η πρώτη τούρκικη επιλογή 

 
πριν δραστηροποιηθούν στο αξιόλογο ενεργειακά για αυτούς Βόρειο Αιγαίο μέχρι ανατολικά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ( βλ. κοιτάσματα Μπάμπουρα-Θάσος, Λαδοξέρα –Σαμοθράκη ) .
Κρίσιμη ημερομηνία είναι το χρονικό διάστημα μετά την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, εκτός και αν κάποιοι επιθυμούν με έκτακτα γεγονότα να ματαιώσουν το σημειολογικό-γεωπολιτικό αυτό προσκύνημα.
¨ Ξεκίνησε σήμερα η μεγάλη τουρκική αποβατική άσκηση «Efes 2016» που έχει δεσμεύσει μεγάλες περιοχές του Αιγαίου για ένα μήνα με στόχο τί άλλο; Μα φυσικά τα ελληνικά νησιά και ειδικότερα τις Οινούσσες αφου η άσκηση διεξάγεται πολύ κοντά τους. Η άσκηση «Efes 2016» θα ολοκληρωθεί, με αποβατική και αεροκίνητη ενέργεια στoν κόλπο του Seferihisar, σε απόσταση δηλαδή μικρότερη των 60 χλμ. από τη Χίο και την νήσο Πασάς όπου η Αθήνα πρόσφατα έστειλε μόνιμη φρουρά και έφτιαξε ελικοδρόμιο μετά τις προκλήσεις στις Οινούσσες¨ Θεόφραστου Ανδρεόπουλου http://www.pronews.gr/portal 13:02,04/05/2016
Η αξιολόγηση –κρισάρα των τοκογλύφων –δανειστών μας πάει μπροστά –πίσω και αυτό προσμένουν οι τούρκοι για να ενεργοποιήσουν ανάλογα όλους τους ενδεχόμενους θύλακες προβοκάτσιας με πυρήνες τζιχαντιστών που πιθανώς έχουν φέρει στην Ελληνική Επικράτεια με τα προσφυγικά κύματα.
Ιστορικά ο τούρκος πάντα κτυπάει με μπαμπεσιά, ποτέ δεν κτύπησε σαν άνδρας διότι είναι θρασύδειλος .
Μετά όμως ο αγαρηνός με τα κόλλυβα στο ζωνάρι θα δει ¨την ΑΝΑΣΤΑΣΗ των Αγίων της Μικρασιατικής γης¨ όπως εμείς οι Ορθόδοξοι τιμούμε την Ανάσταση των Αγίων Επτά Παίδων εν Εφέσω.
Και να σκεφτεί κανείς συμπτωματικά η παραπάνω άσκηση που ξεκίνησαν σήμερα οι Τούρκοι γίνεται από την περιοχή που αναστήθηκαν οι Άγιοι Επτά Παίδες εν Εφέσω.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ στους γείτονες , αλλά τυχεροί θα είναι οι ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ της Μικρασιατικής Γης.
¨-Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;¨
¨- Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.¨ ( εννοεί από την Ρωσική λαίλαπα)
Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970)
Δηλ. ο Μικρασιατικός Ελληνισμός γνώρισε την προσφυγιά αυτή που παρακολουθούμε σήμερα στο Αιγαίο για να σωθεί
το πνευματικό προζύμι που θα φουσκώσει το Πρόσφορο της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Οικουμένη.
Τίποτε δεν εξηγείται σήμερα με την λογική , μόνο με την υπέρβαση της διορατικότητας των Αγίων Πατέρων μας και φυσικά όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί ο στόχος των δεινών που διερχόμαστε είναι κατ εξοχήν δαιμονικός.
¨ η Ορθοδοξία στην Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί για να μην σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι¨
¨ο πονηρός ξέρει το σχέδιο του ΘΕΟΥ εν μέρει και όχι όλο για αυτό και μας παρακολουθεί κατά πόδι για να μας συνθλίψει ή να πιστέψουμε ότι μας έχει συνθλίψει¨
¨Το σχέδιο του Θεού δουλεύει χρόνια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ήδη ο Ουρανός πλέον απροκάλυπτα συνωμοτεί για την σωτηρία της Ελλάδος, αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε.¨
Το κακό στην Συρία φέρνει μεγάλο κακό στην Τουρκία.
Τελικά η Μικρασιατική καταστροφή ήταν καταστροφή ή ευλογία της ΘΕΙΚΗΣ Πρόνοιας και Πνευματική Παρακαταθήκη για την ΑΝΑΛΑΜΠΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Παγκοσμίως που έρχεται ολοταχώς;
Ο Άγιος Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, πνευματικό τέκνο του Αγίου Νεκταρίου, είναι μία από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του 20ού αιώνα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος ο οποίος ήταν πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα Αμφιλόχιου που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη μετά από ένα χρόνο.
¨Πολύ τον έθλιβε όταν αντίκριζε τα βουνά της Μικράς Ασίας και ήξερε ότι οι ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ήτανε σβησμένες η Έφεσος, η Σμύρνη, η Πέργαμος , τα Θυάτειρα , οι Σάρδεις , η Φιλαδέλφεια, η Λαοδίκεια και ότι η μόνη αναμμένη Λυχνία ήτανε η Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο)
ΕΛΕΓΕ
* Να σας αξιώσει ο ΘΕΟΣ να πάρετε το ΦΩΣ από την αναμμένη Λυχνία της Αποκαλύψεως ( στην Πάτμο) να το μεταφέρετε για να ανάψετε τις σβησμένες Λυχνίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ στην Μικρά Ασία.
-Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;
– Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.
Φαίνεται ο ΘΕΟΣ του το απεκάλυψε αυτό γιατί είχε την μεγάλη αγωνία για αυτό το θέμα του φανέρωσε ότι εκεί θα γίνει μεγάλο κακό …
Ίσως ο ΘΕΟΣ θα τους τιμωρήσει( τους τούρκους) εφ όσον μέχρι σήμερα μένουν αμετανόητοι.
Μια άλλη φορά πάλι είπε τις μοναχές και έκαναν μια τούρτα και εκεί εζωγράφισαν την Μικρά Ασία και έβαλαν τα ονόματα των ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΩΝ στα παράλια της Μικράς Ασίας..νομίζω ήτανε και η Πάτμος… μας επαναλάμβανε αυτά τα λόγια… που θα πέρναμε το ΦΩΣ από την Λυχνία της Πάτμου την αναμμένη να το μεταφέρουμε στις σβησμένες Λυχνίες της Μικράς Ασίας.
-Έχουμε ένα ανεξόφλητο χρέος πρώτα προς τους κρυπτοχριστιανούς απέναντι οι οποίοι περιμένουν μέχρι τώρα κάτι από εμάς και δεύτερο στον τουρκικό λαό ο οποίος στο σύνολο του μάλλον περίπου κατά το 50% είναι Έλληνες εξισλαμισθέντες.
– Μέσα στις φλέβες τους τρέχει αίμα Ελληνικό και Χριστιανικό.
Ιεραποστολές να γίνουν από τα μοναστήρια των Δωδεκανήσων προς αυτούς.
Θα γίνει όμως το ΜΕΓΑΛΟ αυτό ΚΑΚΟ που λέει ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ να πέσει το 1/3 των τούρκων στον πόλεμο , το άλλο να πάει στην κόκκινη μηλιά και το τρίτον να γίνουν Χριστιανοί…οπότε τότε πρέπει μα είμαστε έτοιμοι εδώ κοντά για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.¨
Δημοσιεύθηκε στις 28 Οκτώβρη 2014
Προφητεία Γέρ. Αμφιλοχίου για τους Τούρκους.
ΠΟΙΟΣ ΣΤΥΛΟΣ της Ορθοδοξίας τα έλεγε αυτά;
Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970)
Σ’ όλη του τη ζωή εβασανίζετο από αρρώστιες, ήταν ευαίσθητος στα κρυολογήματα και κάθε χρόνο τον επισκέπτετο η γρίππη… Τέλη Μαρτίου 1970 προσεβλήθηκε από πνευμονία· ήταν Μ. Τεσσαρακοστή και με δυσκολία δέχθηκε να πάρη λίγο γάλα. Έδωσε σε όλους τις συμβουλές που ο καθένας είχε ανάγκη. Είχε το προορατικό χάρισμα. Στην προσπάθεια των πνευματικών του παιδιών να τον κρατήσουν με ορούς λίγες μέρες στην ζωή, παρακαλούσε κι έλεγε: αφήστε με καλά μου παιδιά να φύγω, ήρθε η ώρα μου. Γιατί, Γέροντα, τούλεγα, δεν μένεις μαζί μας τούτο το Πάσχα; Δίσταζε να μου απάντηση, και δεύτερη και τρίτη φορά τον παρεκάλεσα να μου πη πώς ξέρει ότι θα φύγη σύντομα κι εκείνος με δυσκολία μου απεκάλυψε: ευλογημένε Παύλε, είδα την Παναγία και τον Θεολόγο προ ολίγου και τους παρεκάλεσα να μείνω κοντά στα παιδιά μου κι αυτό το Πάσχα, αλλά μου είπαν «Δεν γίνεται άλλο, ελήφθη η απόφασις, Πάσχα θα κάμης στους Ουρανούς μαζί μας» κι αυτό το λέγω σαν εξομολόγηση, επειδή με βιάζεις, μη το ειπείς σε άλλους.
Έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ
-Aνδρίζεσθε και κραταιούσθε, για να μην έλθετε εις πειρασμόν. Μη δίδετε σημασίαν εις τον κόσμον.
– Ο κόσμος εξ αρχής και τους Αποστόλους και όλους τους Αγίους τους έπιασε για τρελλούς «…και εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσιν». Να έχωμεν την ομόνοιαν και την ειρήνην. Αυτά ευλογεί ο Θεός.
-Ημών το πολίτευμα εν «ουρανοίς υπάρχει». Εδώ ψευτοζούμε, λοιπόν να μη στενοχωρούμεθα ό,τι και να μας συμβή…
-Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Εμείς αυτό πρέπει να λέγωμε είτε καλά έχομε είτε κακά.
Αναδημοσίευσις από το περιοδικόν «Άγιος Νεκτάριος» Θεσ/νίκης του 1982) http://www.impantokratoros.gr/root.el.aspx

Τελικά η Μικρασιατική καταστροφή ήταν καταστροφή ή ¨ευλογία της Πρόνοιας του ΘΕΟΥ¨ και Πνευματική Παρακαταθήκη για την ΑΝΑΛΑΜΠΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ που έρχεται ολοταχώς στην Οικουμένη;
Ο Μικρασιατικός Ελληνισμός γνώρισε την προσφυγιά αυτή που παρακολουθούμε σήμερα στο Αιγαίο για να σωθεί το πνευματικό προζύμι που θα φουσκώσει το Πρόσφορο της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Οικουμένη.
Ας το κατανοήσουμε Έλληνες τώρα που είμαστε και πνευματικά ακάλυπτοι θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στην Τουρκία για να ¨ζήσουμε¨ και εμείς το ΜΕΓΑΛΟ ¨επι-πόνου¨ ΘΑΥΜΑ για πιστέψουμε ποιο τελικά είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ που θα βάλλει το κάθε κατεργάρη στο πάγκο της Δικαιοκρισίας του.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου