Σάββατο, Μαΐου 21, 2016

Θυμάται τι έλεγε για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ο κ. Καμμένος;

Επειδή εμείς μιλάμε με πράξεις, με γεγονότα και στοιχεία και δεν εκτοξεύουμε φωτοβολίδες και άλλες ανοησίες παραθέτουμε τα παρακάτω.
Είναι μια αυστηρά πολιτική κριτική στον κυβερνητικό εταίρο, τον Πάνο Καμμένο ο οποίος αύριο, μαζί με τους βουλευτές του, θα ψηφίζει με… υπερηφάνεια το νέο Υπερταμείο.

Θα του θυμίσουμε, γιατί μπορεί να το έχει ξεχάσει τι έλεγε κατά καιρούς για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ αλλά και για τον ΕΝΦΙΑ. Χωρίς κανέναν σχολιασμό από εμάς: Αφήνουμε τον ίδιο τον κ. Καμμένο να εκτεθεί, έτσι για να ξέρει ο κόσμος τι τον ψεκάζουν. Έτσι για να ξέρει με ποιους έχει να κάνει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

27 Σεπτεμβρίου 2014 στον Γιώργο Αυτιά:
«Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που οι Έλληνες δεν πρέπει να πληρώσουν. Είναι φόρος που έχει σκοπό τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Είναι απόλυτα αντισυνταγματικός ο συγκεκριμένος φόρος, είναι αντίθετος και με το ευρωπαϊκό δίκαιο», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν έχει πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και δεν σκοπεύει να τον πληρώσει.

8 Μαΐου 2014, προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη:
Τους είπαμε, ότι σκοπός τους είναι να δημεύσουν τη δημόσια περιουσία και βλέπουμε ότι μέρα με τη μέρα που περνά η δημόσια γη περνά στα χέρια ξένων… Το ίδιο συμβαίνει και με τη δημόσια περιουσία, που μέσω του ΤΑΙΠΕΔ πωλείται για ένα κομμάτι ψωμί. Αν έχουν την εντύπωση ότι θα δώσουν τη δημόσια περιουσία από το παράθυρο, τους λέμε ότι όποια συμφωνία κάνουν είναι άκυρη.

15 Ιανουαρίου 2014, ενημέρωση για το Ελληνικό:
Συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε ο Χρ.Κορτζίδης, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στη Βουλή.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ευρύτερες εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγ.Κοσμά και ο Π.Καμμένος ενημερώθηκε για ορισμένα κρίσιμα θέματα που προκύπτουν από αυτή για την περιοχή του Ελληνικού και της Αργυρούπολης. Εξέφρασε την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού και διατύπωσε ορισμένες σκέψεις για την έμπρακτη υποστήριξή του στα αιτήματα του Δήμου μας, όπως η συγκρότηση μίας διακομματικής επιτροπής για το θέμα του Ελληνικού και η επιτόπου ενημέρωση του ίδιου και των βουλευτών της Β΄ Αθήνας το αμέσως επόμενο διάστημα.

9 Ιουλίου 2014 στη Βουλή για τη ΔΕΗ:
«Αύριο, εκτός από το 30%, το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να πουλήσει χωρίς καμία άδεια της Βουλής, όλη τη ΔΕΗ. Είναι μια εγκληματική επιλογή της τρόικας την οποία υπηρετεί η κυβέρνηση. Αυτό που καλούμαστε στην ουσία να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε αν θέλουμε να έχουμε μια κυρίαρχη χώρα».
«Είναι πρωτοφανές παγκόσμιο φαινόμενο να πουλιέται μια δημόσια επιχείρηση με 7,5 εκατομμύρια αποκλειστικούς πελάτες, με καθαρά κέρδη 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο και με περιουσία πάνω από 15 δισ. ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα κοιτάσματα λιγνίτη, με αντάλλαγμα το 1/10 της αξίας της»τόνισε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε σε εξίσου υψηλούς τόνους:
«Με την υπογραφή και την ψήφο σας δωρίζετε τα λιγνιτικά αποθέματα της χώρας. Νομίζει κανείς ότι θα μείνει έξω από τη φυλακή, όταν η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι κάποιος αποφάσισε να ξεπουληθεί ο ενεργειακός πλούτος της χώρας»;

17 Ιουλίου 2013 στη Βουλή:
Και συνεχίζουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι να χαράζουν την πολιτική της πατρίδας μας, την πολιτική του εκβιασμού, των συνεχών μέτρων, της κατάργησης της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας, της δήμευσης της περιουσίας, της αποτυχίας των αποκρατικοποιήσεων, διώχνοντας τους Ρώσους από τη ΔΕΠΑ, επιβάλλοντας τους Αζέρους να έρθουν μέσω της ΔΕΣΦΑ, κάνοντας κουμάντο για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, που δεν θα γίνει ποτέ, γιατί από το παράθυρο έρχεται ο κ. Κόκκαλης με συμφωνίες που έχει υπογράψει ο ΟΠΑΠ, υποχρεώνοντας το νέο αγοραστή.

13/12/2014 μιλώντας για τον ΕΝΦΙΑ:
"Πληρώνω το φόρο εισοδήματος για να είμαι εντάξει με το φόρο εισοδήματος και το ΦΑΠ του 2011, 2012 και 2013 δεν μπόρεσα να το πληρώσω όλο μαζί, δίνω σιγά-σιγά από ένα μικρό ποσό. Αλλά τον ΕΝΦΙΑ δεν τον πλήρωσα, έχω κάνει προσφυγή γιατί είναι αντισυνταγματικός. Πρέπει να το πούμε, ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας κεφαλικός φόρος και αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι η τρόικα και η κυβέρνηση πιέζουν να πάμε στη λεγόμενη συμφωνία πιστωτικού ορίου, όπως την περιέγραψαν".

Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες αναφορές από τον κ. Καμμένο. Όχι μόνο για τον ΕΝΦΙΑ ή για το ΤΑΙΠΕΔ. Αλλά και για τους φόρους της κυβέρνησης Σαμαρά, για τον ΦΠΑ, για τις ιδιωτικοποιήσεις, για το «ξεπούλημα της περιουσίας», κι άλλα πολλά.

Τα γραπτά μένουν κ. υπουργέ. Και σας εκθέτουν όλους όσους θα ψηφίσετε αύριο. Στην υγειά σας βρε παιδιά.
πηγη
Πηγή "AntiNews"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου