Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Κυριακή, Απριλίου 17, 2016

Η εθνική προδοσία κατέληξε σε εθνική τραγωδία! . Voloudakis


Την ημέρα όπου ψάλλεται σε όλες τις Ορθόδοξες χώρες ο ευχαριστήριος Ακάθιστος ύμνος στην Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας, στην Παναγία μας, η Ελλάδα την επέλεξε για να βλασφημήσει και να εμπαίξει τον Θεό!

Την ημέρα του Ακαθίστου ύμνου του 2016, η σύγχρονη Ιστορία της πατρίδος μας την καταχώρησε ως την ημέρα όπου η Ελλάδα διέπραξε ανοσιούργημα υβρίζοντας τον Θεό! Έστρεψε τα νώτα της στον Πατέρα μας και κάλεσε με φανφάρες και τιμές τον γιο του Αρείου και του Ισκαριώτη!

Ο τόπος αναμένεται να γνωρίσει πολλά δεινά, μόνο από αυτή την επιλογή του! Η Χώρα αγνόησε την προκλητική, ανθελληνική και αντορθόδοξη στάση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και αυτός κάνει επίδειξη του οικουμενιστικού πνεύματος, που τον διακρίνει, επισκεπτόμενος από κοινού με τον πάπα, την Ελλάδα και το πολύπαθο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι εκτός από τις εναέριες παραβιάσεις έχουν ακόμα ένα "χαρτί" να παίξουν σε βάρος της Ελλάδος. Με μοχλό πίεσης τα "παιχνίδια" του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την Τουρκική υπηκοότητα στην πλειοψηφία των Ιεραρχών, ειδικά αν αυτοί υπαχθούν τελικά κάτω από την εκκλησιαστική δικαιοδοσία του Φαναρίου. Μετά από αυτό, φυσικά, αναμένεται και συνέχεια.

Δυστυχώς, εκτός από τους προδότες στις τάξεις των πολιτικών, των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των δημοσιογράφων, των αξιωματούχων και των διπλωματών, προστίθενται και οι προδότες της Πίστεως και της πατρίδος, που προέρχονται από τον κλήρο κι αυτό μετατρέπει την προδοσία σε εθνική τραγωδία!

Δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο παρά μόνο τα λόγια ενός εκ των μαρτύρων, που ήσαν αυτόπτες κατά την Άλωση. Ο ιστορικός Γεώργιος Φραντζής, που είδε από κοντά τις φρικιαστικές στιγμές, γράφει: «Τις διηγήσεται τους τε κλαυθμούς και θρήνους; ει και εκ ξύλου άνθρωπος ή και εκ πέτρας ην, ουκ ηδύνατο μη θρηνήσαι! Ω, φρίξον ήλιε! Ω, στέναξον γη! Εάλω η Πόλις...!»

Ο Θεός να μας συγχωρέσει ως Έθνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου