Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016

Tails 2.3 περιηγηθείτε ανώνυμα στο Διαδίκτυο

Tails TailsΤο Tails, είναι ένα live σύστημα που έχει ως στόχο να διαφυλάξει την ιδιωτική ζωή σας, βοηθώντας σας να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα. Σήμερα το εναλλακτικό, live λειτουργικό αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.3 Final και είναι διαθέσιμο για λήψη.
 
Η έκδοση 2.3 έρχεται σαν αναβάθμιση του προηγούμενου build, Τails 2.2, και υπόσχεται να ενημερώσει τα περισσότερα από τα βασικά στοιχεία του live λογισμικού, να διορθώσει ενοχλητικά bugs, και να προσθέσει μερικά νέα χαρακτηριστικά .
«Αυτή η έκδοση διορθώνει πολλά ζητήματα ασφαλείας και οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν το συντομότερο δυνατόν», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμβάλει κάποιος στο Τails (η δωρεά είναι μόνο ένας από αυτούς). Ελάτε να μιλήσουμε για μας!»

Το Τails 2.3 φέρνει υποστήριξη για αντιγραφή και επικόλληση φράσεων του GnuPG περιμετρικά στο παράθυρο διαλόγου, για παράδειγμα, από την εφαρμογή KeePassX ή το πρόχειρο. Η νέα έκδοση φέρνει επίσης τον Tor Browser 5.5.5 web browser, το I2P 0.9.25 anonymous network, καθώς και το Electrum 2.6.3 Bitcoin wallet.

Στις διορθώσεις σφαλμάτων τώρα, μπορούμε να αναφέρουμε ότι πλέον είναι δυνατό να δείτε το Onion Circuits software σε μικρές οθόνες.

Όλοι οι χρήστες του Τails 2.2 ή προηγούμενων εκδόσεων θα πρέπει να αναβαθμίσουν στην έκδοση 2.3, το συντομότερο δυνατό, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο διαχειριστή πακέτων για να διασφαλίσουν ότι όλα τα patches ασφαλείας θα εφαρμοστούν σωστά.

Κατεβάστε το νέο Tails
https://tails.boum.org/install/os/index.en.html

iguru.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου