Σάββατο, Απριλίου 16, 2016

Έκτακτο ΜΗΝΥΜΑ από την κορυφή του Άθωνα για την επίσκεψη του Πάπα. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το

Ας υποδεχτούμε τον Πάπα με το ¨ Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με¨
ΑΝ σας φαίνεται παράξενο διαβάστε το παρακάτω.
Καθυστέρησε να μου μεταφερθεί για αυτό και εγώ άργησα να το ανακοινώσω.
Ασκητής σε πνευματική παλαίστρα κοντά στην κορυφή του Άθωνα στο περιβόλι της

 
Παναγίας μας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, έχει την δυνατότητα λόγω οπτικής θέσης να βλέπει όταν έχει καθαρό ορίζοντα τις μυτερές βουνοκορφές στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και φυσικά τα Στενά στα Δαρδανέλλια .
Τις προηγούμενες μέρες που συνέπιπταν με την ανακοίνωση της επίσκεψης του Πάπα στην νήσο Λέσβο, κάτι που ο ίδιος δεν το γνώριζε και μόλις πριν ένα 24 ωρο το έμαθε.
Έβλεπε τις νύχτες ένα πύρινο ζωνάρι σαν το φαινόμενο του σέλλας να απλώνεται από τα Στενά και να επεκτείνεται σε ευθεία γραμμή από Σαμοθράκη, Λήμνο, Λέσβο.
Το φωτεινό αυτό σημείο το έβλεπε για πρώτη φορά.
Και αναρωτήθηκε ή για καλό είναι ή για κακό.
Όταν όμως στο απομακρυσμένο σημείο που είναι έμαθε για την επίσκεψη του Πάπα στην ΕΛΛΑΔΑ, έπεσε ταραγμένος σε προσευχή και το μήνυμα που ο ίδιος λέει ότι έλαβε άνωθεν είναι…
¨ σαν πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί όσες ώρες ο Πάπας βρίσκεται στην Λέσβο και εσείς όπου βρίσκεστε κάντε πνευματική αλυσίδα με την Νοερά Καρδιακή Προσευχή ¨
Ας υποδεχτούμε τον Πάπα από το οποιοδήποτε μέρος της Πατρίδας μας με το ¨ Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με¨
Τα αποτελέσματα θα δούμε σύντομα.

Μόνο αυτό μας έμεινε για δείξουμε στον Ουρανό που αυτά τα βράδια φαίνεται να παίρνει φωτιά ότι από την γη αυτή σηκώνεται ικετευτική προσευχή άκαμπτων ψυχών στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στην ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας.
ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου