Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

Ερώτηση - δημοσκόπηση ιστολογίου "Ελληνική Ναυς"

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/04/blog-post_946.html

Σκοπός της παρούσας δημοσκόπησης είναι να διαπιστώσουμε κατά πόσον επιθυμούμε ως Έλληνες να εκπροσωπούμαστε πολιτικά από Χριστιανούς και αν επιθυμούμε να κατεβαίνουν αυτοί οι Έλληνες Χριστιανοί σε διάφορα ανεξάρτητα πολιτικά σχήματα ή ως μια ενωμένη πολιτική παράταξη
περισσότερα...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/4/16

    Αστειο και συναμμα παραπλανητικο.
    Διοτι στην Χριστιανικη οθροδοξη Ελλαδα μας αυτο θα επρεπε να ειναι αυτονοητο να μην γραψω προαπαιτουμενο για ολους τους υποψηφιους ολων των κομματων για να συμμετεχουν στις Ελληνικες εκλογες.
    Το κρστος μας το ελευθερωσαν οι προγονοι μας για του Χριστου την Πιστη δεν το απελευθερωσαν αντι χριστοι, αυτοι μας ειχαν σκλαβους.
    Εκει μας ξανα οδηγουν και παλι οι αντιχριστοι εκμεταλευτες τιυ ιδρωτα των Ελληνων Χριστιανων ορθοδοξων και μεσω των κεφαλικων φορων και μεσω της αρπαγης της περιουσιας μας ως δηθεν ...κοινοκτυμοσυνη.
    Στην ουσια παραχωρηση ολου του Ελληνικου και Χριστιανικου Ορθοδοξου κρατους μας στα τοκογλυφικα τραπεζιτικα κορακια της διεθνιστικης παγκοσμιοποιησης.

    Αρκετα σκυψαμε το κεφαλι στιςυ δυναστες διεθνιστες.
    Η Ελλαδα ηταν ειναι και θα παραμεινει Ελληνικη Χριστιανικη και ορθοδοξη, σε οποιον δεν αρεσει και μας σκλαβους τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια.
    Αρκετα τους ανεχθηκαμε δεν θα μας αλλαξοπιστησουν κιολας.
    ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή