Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Τρίτη, Απριλίου 12, 2016

«Συγκροτούμε την ομάδα Πολιτοφυλακής»

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΦΥΛΑΚΗΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

«Συγκροτούμε την ομάδα Πολιτοφυλακή Κοζάνης πάντα εντός του πλαισίου του Νόμου και του Συντάγματος – είναι μια νόμιμη κίνηση ευυπόληπτων πολιτών – που προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους πολίτες της πόλης στην αντιμετώπιση καταστάσεων κρίσεων οποιασδήποτε μορφής .


Ουσιαστικά προσπαθεί να εμφυσήσει σε αυτούς {άνδρες – γυναίκες} την έννοια της αλληλεγγύης ως προς την φύλαξη από βίαιες καταστάσεις μεταξύ ημών, δηλ. μεταξύ των κατοίκων και των οικογενειών μας για τις δύσκολες στιγμές που έρχονται ,η εισροή λαθρομεταναστών είναι Ισλαμιστές με ακραίους σκοπούς που εισβάλλουν βιαίως σε μια πόλη Χριστιανών Ορθόδοξων με απώτερο σκοπό την ισλαμοποίησή μας .

Προ των πυλών και θα γενικευτεί η εγκληματικότητα λόγω ανοιχτών συνόρων , με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών { δεν μιλώ για Σύριους πρόσφυγες πόλεμου } στις γειτονιές της Κοζάνης θα απειλούνται οικογένειές μας και θα πρέπει εμείς να *θωρακίσουμε τα παιδιά μας που κυκλοφορούν στους δρόμους.

. Δεν είμαστε μια ομάδα πολιτών που θα αντικαταστήσει ούτε την Αστυνομία ούτε τον Στρατό. Είναι αυτονόητο αυτό αντιθέτως βοηθούμε και συμπαραστεκόμαστε για ίδιον όφελος , την αστυνομία της πόλης μας ,διότι λόγω πολυπολιτισμικής ιδεολογίας των επικυρίαρχων του πλανήτη , έχει φορτωθεί περαιτέρω υπηρεσίες και καταστάσεις , εποπτεύοντας την πόλη μας ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ουσιαστικά εποπτεύω τον εαυτό μου.

Μακρυά από εμάς τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικές παρατάξεις δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση με αυτά .

Εκτός από την ειδική στολή που θα καθιερωθεί δεν οπλοφορούμε με κανενός είδους όπλο ,διότι αυτό είναι παράνομο κατά τον νόμο του κράτους, σε έκτακτη κατάσταση βίας, ειδοποιούμε την Αστυνομία της πόλης μας να αποδοθεί στην Δικαιοσύνη και γινόμαστε μάρτυρες του συμβάντος .

Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς αυτό , τότε δεν μπορεί κανείς να το κάνει για εμάς ..

Μαζί μας θα είναι και η καθ’ όλα νόμιμη , το εντασσόμενο σχέδιο Ασφάλειας «DALEX European Security» Κοζάνης Ευχαριστούμε τον διευθυντή της εταιρίας Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη τηλ. 6976743026 & 6945507767″

το  Link της ομάδας :  παρακαλώ Κοινοποιήστε το

https://www.facebook.com/groups/986533418102236/?pnref=story

Με εκτίμηση Σύνταξη κειμένου

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδονισσα»

 
Πηγή
12 Απρ 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου