Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ… «ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

By Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ… «ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Antzelina Zoli, η διάσημη αιμομίκτρια ηθοποιός που είχε συγκλονίσει πριν από λίγα χρόνια την επικαιρότητα από την αποκάλυψη ότι δεν είχε διστάσει να πάει στο κρεβάτι με… τον ίδιο της τον αδελφό,(!!!), η σύζυγος γνωστού μασόνου και σατανιστή,


πρέσβειρα των ΗΠΑ και από εδώ καταλαβαίνεται τι είναι αυτό το παραμύθι των Ηνωμένων Εθνών, ήρθε να μας κάνει να… κλάψουμε γοερά για το δράμα των προσφύγων και με λίγα λόγια να το χωνέψουμε καλά ότι από εδώ και πέρα θα μας τους φορτώσουν όλους στην πλάτη μας.

 




Αλήθεια τι μεγάλη συγκίνηση όταν έφτασε στην χώρα μας η κύρια αυτή γνωστή για τις διαστροφές της, που έχει διακριθεί για τις πορνικές σκηνές της στην οθόνη, που δεν είχε διστάσει να ομολογήσει ότι την ελκύει το κακό ενώ την χαρακτήρισαν σαν τον θηλυκό αντίχριστο και πόσο ο ελληνικός λαός συγκινήθηκε από τις.. σπαρακτικές σκηνές που την έδειχναν να βρίσκεται μαζί με τους πρόσφυγες σε ένα ατέλειωτο δακρύβρεκτο μελό!


 



Φυσικά ούτε πρόσφερε καμία λύση, ούτε και είπε τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο δημόσιες παραστάσεις για τους υπνωτισμένους θαυμαστές της.

 


Ε ρε τι άλλο θα δούμε στην κατακαημένη Ελλάδα που σπαράσσεται καθημερινά από τα κοράκια της μιντιακής δικτατορίας.

Συγχαρητήρια μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

1 σχόλιο:

  1. Καλή προσπάθεια. Συνεχίστε να αποκαλύπτετε και άλλους σταρ του Χόλλυγουντ, καθώς και άλλους Αμερικανούς με πολιτική, στρατιωτική, ή οικονομική δύναμη. Και μην ξεχνάτε τους συνεργάτες τους ανά την υφήλιο.
    Όλοι αυτοί βάλθηκαν να τρελάνουν και να υποτάξουν την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή