Σάββατο, Μαρτίου 12, 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ… Μυστική Συνάντηση στη Ρώμη για τα Βαλκάνια και το Αιγαίο

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Σχεδιάζουν για την ΕΛΛΑΔΑ χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΈΛΛΗΝΕΣ….
Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Συγγραφέας/Αρθρογράφος

Στις 24 Ιανουαρίου, Κυριακή απόγευμα σε προάστιο της Ρώμης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Στύλου Ορθοδοξίας» έγινε συνάντηση υψηλόβαθμων τεκτόνων και ναϊτών 

 
(μεγιστάνων του πλούτου) αλλά και υψηλότατων στελεχών της μιαρής λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Στη Συνάντηση αυτή την Ελλάδα εκπροσώπησε υψηλότατο στέλεχος της τεκτονικής στοάς, ο οποίος παλιότερα κατείχε και σημαντική κυβερνητική θέση.
Συνολικά συμμετείχαν 22 σύνεδροι από διαφορετικές χώρες, ενώ συμμετείχε ως παρατηρητής και εκπρόσωπος της Παπικής εκκλησίας (γιατί άραγε;)! Στους 22 περιλαμβάνεται και επιφανής Έλληνας πολιτικός, που υπηρετεί σε νευραλγικό τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επικεφαλής της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ήταν Εβραίος, θερμός υποστηρικτής της Καμπάλα και του ακραίου πνευματισμού και υψηλόβαθμο στέλεχος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Πέραν των απαραίτητων θυσιών προς τον Μ.Α.Τ.Σ (Μεγάλο Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος) δηλαδή του Αντιδίκου και των καθιερωμένων οργίων προς τιμήν του με πόρνες και αμούστακους παίδες τα βδελυρά αυτά υποκείμενα του μυστηρίου της ανομίας έλαβαν σημαντικές αποφάσεις για τον ευλογημένο αυτό τόπο, τον οποίο στην κυριολεξία βγάζουν στο σφυρί. Το ξεπούλημα της πατρίδας μας δεν έχει αρχή και τέλος.
Συγκεκριμένα αποφάσισαν να συνεχίζεται να εφαρμόζεται το γνωστό ως δόγμα του σοκ, το οποίο ουσιαστικά πέραν της δυστυχίας και της εξαθλίωσης δημιουργεί έναν νέο τύπο δουλείας, αφού οδηγεί εμμέσως πλην σαφώς τον Έλληνα πολίτη να εξαρτάται πλήρως από τους τοκογλύφους δυνάστες δανειστές.
Αποφασίστηκε λοιπόν αντί της χαλάρωσης της θηλιάς να τη σφίξουν ακόμα περαιτέρω, έτσι ώστε να πετύχουν ασφαλώς μεν να εκδιώξουν τους νέους από τη χώρας τους λόγω της ανεργίας αλλά να επιφέρουν και στους μεσήλικες και τους γέροντες τους ίδιους φόβους, που είχε ο παλαιός Ισραήλ στην έρημο μετά την έξοδο του από τη γη Χαμ, δηλαδή την Αίγυπτο. Παραπονιόντουσαν τότε ως γνωστό στον Μωϋσή γιατί τους πήρε από την Αίγυπτο, όπου είχαν τουλάχιστον εξασφαλίσει την τροφή τους και τον ύπνο τους…
Μέσα στο πλαίσιο αυτό ελήφθη απόφαση για τη συνέχιση των ανάλγητων μνημονίων σε βάθος χρόνου – ήδη προλειαίνεται το έδαφος για το επόμενο μνημόνιο – μέχρι να μη μείνει τίποτα όρθιο στην κατεχόμενη αποικία, που ακόμη λέγεται Ελλάδα. Αυτή η πολιτική θα ενισχύσει την αγανάκτηση του λαού, η οποία στην περίπτωση που δεν θα δύναται να αντιμετωπιστεί από τις επιχώριες αστυνομικές δυνάμεις και τους αεροψεκασμούς καταστολής θα δώσει το πράσινο φως για να ενεργοποιηθεί η απόφαση καταστολής των οποιονδήποτε αντιδράσεων από ΝΑΤΟΪΚΕΣ δυνάμεις αστυνόμευσης (υπεγράφη συμφωνία επί κυβερνήσεως Καραμανλή στη δεύτερη κυβερνητική θητεία του).
Με τον τρόπο αυτό το ΝΑΤΟ θα μπορεί να ελέγξει εκ των έσω και να και να καταστείλει κάθε πιθανή κοινωνική εξέγερση. Ταυτόχρονα ως πολυεθνική δύναμη αστυνόμευσης θα εγγυάται την «ειρηνική συνύπαρξη» χριστιανών και μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (!!!), που θα εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα μας. Στα σχέδια μάλιστα των λωποδυτών και τυχοδιωκτών αυτών του βρόμικου παρασκηνίου περιλαμβάνεται σε πρώτη φάση η εγκατάσταση μουσουλμανικών κοινοτήτων μέσω των hotspots και εν συνεχεία με πρόσχημα την ανθρωπιά, την οικονομική ενίσχυση τους με ευρωπαϊκά και όχι μόνο κονδύλια…
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….
«ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου