Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2016

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ… ΚΟΡΑΝΙΑ!!!


563_kuran

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εμπρός για την ολοκληρωτική ισλαμοποίηση της Ελλάδας, γράφουν οι Τούρκοι με πανηγυρικά αφιερώματα στην είδηση ότι γνωστή ελληνική εφημερίδα, συγκεκριμένα το ΒΗΜΑ της οικογένειας Ψυχάρη, μοιράζει μαζί με το κυριακάτικο φύλο της και ένα Κοράνι για να… μάθουν οι Έλληνες τις βασικές αρχές του Ισλαμ. Μάλιστα!

Να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά γίνονται την ίδια ώρα που η ισλαμική λαίλαπα έχει αναστατώσει όλη την Ευρώπη, όπου καθημερινά γίνονται γνωστές ειδήσεις από φρικτά ισλαμικά εγκλήματα και ενώ καθημερινά εισέρχονται στην χώρα μας εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που κανείς δεν ξέρει από πού κρατά η σκούφια τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τουρκικά δημοσιεύματα, ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν μόνιμα πάνω από 300.000 μουσουλμάνοι, χώρια από τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης.

Συνεπώς, ολοταχώς βαδίζει η χώρα προς την ισλαμοποίηση της καθώς οι αριθμοί αυτοί προβλέπονται να αυξηθούν ραγδαία το επόμενο χρονικό διάστημα και έτσι δεν θα… χρειαστεί να κάνει τίποτα η Τουρκία για να διεκδικήσει τα «δίκαια» της στον ελληνικό εθνικό χώρο καθώς η Ελλάδα και μετά την λαίλαπα των τουρκικών σήριαλ που προετοίμασε το έδαφος, θα είναι ήδη μια προσφιλής ισλαμική χώρα.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι προσπαθούν να βρουν την ελευθερία για να αποκαλύψουν την πραγματική θρησκευτική τους ταυτότητα.

Αίσχος!

Yunan gazetesi Kur’an-i Kerim dağıttı = Ελληνική εφημερίδα μοίρασε το Κοράνι.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου