Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Νέος Τρόμος στον Αέρα… ALERT… Τούρκικα Μαχητικά Έφτασαν σε Απόσταση Σύγκρουσης με Πολιτικό Αεροσκάφος…

#

Νέος Τρόμος στον Αέρα… ALERT… Τούρκικα Μαχητικά Έφτασαν σε Απόσταση Σύγκρουσης με Πολιτικό Αεροσκάφος…

 


ΝΕΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ «ΓΕΙΤΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ… ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ… ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…

Ούτε τους Νεκρούς και το Πένθος δεν σεβάστηκαν οι γυφτο-Οθωμανοί! Κατά τα άλλα το ΥΠΕΘΑ μιλά για εθνική κυριαρχία…
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το ekriti, που επιβεβαιώσαμε, χθες δύο τουρκικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν πολιτικό αεροσκάφος ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, το οποίο μάλιστα εκτελούσε πτήση από αεροδρόμιο της Βορείου Ελλάδος προς την Τουρκία, ενώ αυτό βρισκόταν εντός του FIR Αθηνών.
Τα Τούρκικα μαχητικά έφτασαν τόσο κοντά στο Πολιτικό Αεροσκάφος που χτύπησε ο συναγερμός σύγκρουσης του Πολιτικού αεροσκάφος…Πριν αναχαιτιστούν από Ελληνικά Μαχητικά !
Η απίστευτη αυτή πρόκληση, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης, καθώς – σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες μας – το πολιτικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διαδικασίες ελιγμών αποφυγής εναέριας σύγκρουσης, με τα τουρκικά μαχητικά να φτάνουν σε απόσταση αναπνοής.
Η ψυχραιμία και η επαγγελματική κατάρτιση του πληρώματος του πολιτικού αεροσκάφους απέτρεψε το πλέον εφιαλτικό σενάριο…Η ΥΠΑ θα προβεί σήμερα σε διαμαρτυρία για το συμβάν ! ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου