Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ( βιντεο)


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΣ
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΞΕΛΕΙΞΕΙΣ… Συναγερμός στην Κυβέρνηση… Το Άμεσο Αίτημα Τσίπρα στον Παυλόπουλο

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΟΥΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ… ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ… ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ…

20/12/2015… «Εκρηκτική» Ημερομηνία… Έρχονται Καταιγιστικές Πολιτικές Εξελίξεις


Η πρωτοβουλία Τσίπρα επιταχύνει τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από το Ισραήλ στο οποίο πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.


Μέσω του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ο Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει να χαράξει την ατζέντα των εξελίξεων που έρχονται, στον απόηχο των δύσκολων μέτρων που είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει η κυβέρνησή του, λόγω της δέσμευσης από το Μνημόνιο. Τα δύσκολα σημεία του Ασφαλιστικού προκαλούν αναταραχή στην κυβέρνηση καθώς απειλείται η συνοχή της. Με 153 ψήφουςβουλευτών που την στηρίζουν, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέοι «αντάρτες» στην ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, για το λόγο αυτό αναζητείται η εθνική συνεννόηση ώστε να μην προκύψει πολιτική κρίση.

Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο πιεσμένη είναι η κυβέρνηση αφού φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να περάσει τις αλλαγές που χθες κατέθεσε ο Γ. Κατρούγκαλος και εγκρίθηκαν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο. Οι περικοπές στις συντάξεις και η αύξηση στις εισφορές των ασφαλισμένων προκαλούν νέα ρήξη με το εκλογικό σώμα που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πέφτει μια ακόμη «κόκκινη» γραμμή, γεγονός που δύσκολα μπορούν να αποδεχθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές.

Ενδεχομένως να θέλει να εκμεταλλευτεί και το άσχημο κλίμα που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία όπου το κόμμα είναι τριχοτομημένο. Η κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πίεση στην αντιπολίτευση ώστε να ψηφίσει το Ασφαλιστικό καθώς μια πολιτική κρίση και το ενδεχόμενο νέων εκλογών δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση οι βουλευτές της ΝΔ.
Πάντως, από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι κατά κύριο λόγο, έχει διαμηνυθεί ότι δεν πρόκειται να γίνουν «μαξιλάρι» ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου