Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2015

Συρία: «Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν τον οπλισμό τους μέσα στις πόλεις»

12 στόχους του ισλαμικού κράτους χτύπησαν οι Ρώσοι την Τρίτη
Οκτώβριος 6, 2015.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα αεροπλάνα του χτύπησαν 12 στόχους του ‘Ισλαμικού κράτους’ στην Συρία την Τρίτη, προσθέτοντας ότι οι τζιχαντιστές άρχισαν να μεταφέρουν όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα,  σε κατοικημένες περιοχές σε μια προσπάθεια να τα προστατεύσουν.

Την Τρίτη τα ρωσικά μαχητικά πραγματοποίησαν περίπου 20 απογειώσεις, καταστρέφοντας πολλές εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δήλωσε ότι μεταξύ των τζιχαντιστών έχει δημιουργηθεί πανικός και πιέζονται να μεταφέρουν τα όπλα και τον εξοπλισμό τους μέσα σε πόλεις.
«Οι τρομοκράτες καταβάλλουν προσπάθειες να μεταφέρουν τα όπλα τους σε κατοικημένες περιοχές των πόλεων. Κατά κανόνα οι τζιχαντιστές τοποθετούν τα τεθωρακισμένα οχήματα κοντά σε τζαμιά, γνωρίζοντας ότι τα τζαμιά δεν αποτελούν στόχο των ρωσικών αεροσκαφών».
Μάλιστα, προς επίρρωση της ανακοίνωσης του ρωσικού υπουργείου,  παρουσιάστηκε φωτογραφία που τραβήχτηκε από  ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που φαίνεται να δείχνει ένα τεθωρακισμένο όχημα  κοντά σε τζαμί σε μια μη αναγνωρισμένη τοποθεσία.
«Δεν αποκλείεται, όπως εδώ, αλλά και σε άλλες κατοικημένες περιοχές, οι τρομοκράτες να προετοιμάζουν προκλήσεις, όπως ανατινάξεις σε τζαμιά για να λάβουν φωτογραφίες και βίντεο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να κατηγορήσουν τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία», όπως σημειώνει η Σταρ του Λιβάνου.
--
               
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου