Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

Η Τουρκία εισβάλει στην Συρία και το ΚΑΚΟ ξεκινάει;

¨ ΑΧ αδελφοί μου στους καιρούς αυτούς θα ψυχρανθεί η αγάπη των πολλών και θα υπάρξει θλίψης πολύ, επιθέσεις Εθνών, μεταναστεύσεις Λαών, ακαταστασία μεγάλη¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτηςφωτο 1 (1)Μόλις ¨πήδηξε¨ ο Ρώσος στην Συρία έξω από τον κύκλο περικύκλωσης που του επέβαλλαν τον προηγούμενο καιρό οι Δυτικοί ξεκίνησε ¨ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ των ΕΘΝΩΝ¨.
Για «ανησυχητική κλιμάκωση» της στρατιωτικής επέμβασης της Ρωσίας στη Συρία έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, λίγες ώρες αφότου η Μόσχα ανακοίνωσε ότι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν από πολεμικά πλοία της στην Κασπία Θάλασσα έπληξαν τη νύχτα στόχους του Ισλαμικού κράτους.


«Στη Συρία παρακολουθούμε μία ανησυχητική κλιμάκωση των ρωσικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων. Θα αναλύσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και τις συνέπειές τους για την ασφάλεια της Συμμαχίας», δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ προσερχόμενος στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας των χωρών μελών της Ατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες. «Αυτό γίνεται ακόμη περισσότερο συγκεκριμένο με τις πρόσφατες παραβιάσεις του εναερίου χώρου του ΝΑΤΟ από ρωσικά αεροσκάφη. Είδαμε αεροπορικά πλήγματα, εκτόξευση πυραύλων, είδαμε διεισδύσεις στον τουρκικό εναέριο χώρο και φυσικά όλα αυτά αποτελούν λόγους ανησυχίας», είπε, προσθέτοντας ότι η Συμμαχία παραμένει «σε στενή επαφή με τις τουρκικές Αρχές».
Σημείωσε ακόμη ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Τουρκία για να υπερασπισθεί τη συμμαχική του χώρα στη νότια πτέρυγά του, έπειτα από τις παραβιάσεις του τουρκικού εναερίου χώρου από τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις. «Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο και ικανό να υπερασπισθεί τους συμμάχους του, περιλαμβανομένης της Τουρκίας, απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Το ΝΑΤΟ έχει ήδη απαντήσει αυξάνοντας την ικανότητα, την ετοιμότητα ανάπτυξης δυνάμεων, και στη νότια πτέρυγα, περιλαμβανομένης της Τουρκίας», διαμήνυσε, επαναλαμβάνοντας ότι οι αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας αποτελούν «λόγους ανησυχίας». Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!» Πληροφορίες από «Τουρκικά Νέα» http://corfiatiko.blogspot.gr
Μπορούμε άραγε να καταλάβουμε ότι αυτά τα 24 ώρα λαμβάνονται μεγάλες αποφάσεις που μας αφορούν.
Οι Δυτικοί μάλλον θα δώσουν εν λευκώ τον γνωστό τους στρατό χωροφύλακα της περιοχής να διαχειριστεί την κατάσταση από μόνος του.
Άλλωστε υπάρχει φρέσκο προηγούμενο Η Τουρκία μέχρι ..την Άνδρο, με την βούλα της ΕΕ ¨Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο κατά τα άλλα φίλος της Ελλάδας Πρόεδρος Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, παρανόμως και χωρίς να έχει καμία
αρμοδιότητα, εκχώρησε από το πουθενά στην Τουρκία, το δικαίωμα στο τουρκικό Λιμενικό Σώμα να εκτελεί περιπολίες, να αναχαιτίζει δουλεμπορικά σκάφη και να εκτελεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στο Αιγαίο, όπου η αποκλειστική ευθύνη για όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες, έχει εκχωρηθεί, διεθνώς, στην Ελλάδα.
Το πρωτοφανές αυτό γεγονός επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Τουρκίας Τ. Ερντογάν με τον κ Γιουνκέρ, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα ένα Σχέδιο Δράσης ΕΕ- Τουρκίας για την αντιμετώπιση των προσφύγων στην Τουρκία και τη διαχείριση των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας.
Στο Σχέδιο αυτό , το οποίο αναμένεται να επισημοποιηθεί στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στα μέσα Οκτωβρίου- αν στο μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση δεν αντιδράσει…¨ Κύρα Αδάμ Πολιτική 08|10|2015 19:15 Πηγή: Η Τουρκία μέχρι ..την Άνδρο, με την βούλα της ΕΕ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/blog-content/229967/i-toyrkia-mehri-tin-andro-me-tin-voyla-tis-ee#ixzz3o0pybZQu
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ με το Κουρδικό ανοικτό το ΝΑΤΟ ίσως περιοριστεί να στείλει μόνο ¨αεροπορικές δυνάμεις¨ στην Τουρκία ώστε να υπάρχει αντίπαλο δέος στις αντίστοιχες Ρωσικές.
Το γεγονός ότι η Ρωσία βρέθηκε εκτός κύκλου περικύκλωσης της συνεπικουρούμενη με δορυφόρες δυνάμεις βλ. Ιράν και εφεδρεία τους Κινέζους πιέζει αφάνταστα την Τουρκική Ελίτ που βλέπει να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου .
Ίσως τα βράδια ο Ερντογάν να έχει αϋπνίες και να περιδιαβαίνει τα δεκάδες δωμάτια του Ανακτόρου που έκτισε πρόσφατα μήπως του κατέβει καμιά ιδέα;;;;
Είναι βλέπεται και οι ψυχές των ανθρώπινων σφαγίων από τα διαχρονικά τουρκικά ολοκαυτώματα που δεν συγκρατούνται άλλο γιατί βλέπουν σε λίγο την τιμωρία των εγκληματιών της ανθρωπότητας.
Μπορεί όλα τα Έθνη να έχουν ΑΝΗΣΥΧΙΑ αλλά την μεγαλύτερη ανησυχία την έχουν οι γείτονες.
Αυτοί λοιπόν που έστρωσαν παγίδα στην Συρία και στο Ιράκ με τους ISIS τώρα είναι αναγκασμένοι και εν γνώσει τους να πέσουν μέσα σε αυτή την παγίδα.
Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια να αφήσουν οι Δυτικοί τον Ρώσο να εδραιωθεί μόνιμα με παρουσία στρατιωτική και βάσεις στην Μέση Ανατολή.
Η μόνη λύση λέγεται είσοδος της Τουρκίας στο θέατρο των επιχειρήσεων στην Συρία για λόγους διασφάλισης των συνόρων της με την δημιουργία ζώνης ασφαλείας και για να περισώσουν ¨τα ορφανά κατακάθια της ISIS¨
ΚΑΙ ΤΟΤΕ φαίνεται να ξεκινάει το ΚΑΚΟ για τα ΚΑΛΑ.
φωτο 2 (1)
Η τουρκική εισβολή με όποιον τρόπο και δικαιολογία γίνει θα πυροδοτήσει όλο το γεωπολιτικό πάζλ της ευρύτερης περιοχής μέσα σε λίγες μέρες.
Ο ΛΙΒΑΝΟΣ, το ΑΙΓΑΙΟ και τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου θα είναι οι πρώτες γεωπολιτικές νάρκες που θα σκάσουν.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ του 2013 αρθρογραφούσαμε…
¨Σύντομα ο κομπασμός του Αμερικάνικου Αετού θα σιγάσει και θα ανατείλει πρόσκαιρα η δύναμη της Αρκούδας των Ρώς.
Γιατί όλα θα οδηγούν στην ματαιότητα της πλανητικής υπερεξουσίας κόντρα στο ΘΕΛΗΜΑ του πραγματικού ΚΥΡΙΟΥ του Σύμπαντος Κόσμου για να γίνει τελικά “η Παλαιστίνη γήπεδο ποδοσφαίρου και η Νεκρά Θάλασσα ο Τάφος τους” αυτών δηλ. των σημερινών επικυρίαρχων όπως πριν χρόνους σημείωνε ο πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος.
Αν οι ισχυροί του κόσμου αποφάσισαν να αυτοκαταστραφούν, εμείς σαν Έλληνες και σαν Ελλάδα τι κάνουμε;
Εμείς ούτε τάσεις μεγαλοϊδεατισμού έχουμε, ούτε τάσεις αυτοκαταστροφής. Γιατί λοιπόν να πηδήξουμε στο καμίνι της φωτιάς μαζί με τους άλλους τρελούς; Μήπως για να ικανοποιήσουμε τους ηγέτες μας που δεν μας χαλνούν τα χατίρια και φροντίζουν τους τελευταίους χρόνους να μας εξαθλιώνουν ;
Σε λίγες ώρες και αυτοί που δεν προσεύχονται θα προσεύχονται(!!) εκλιπαρώντας να βρεθούν διέξοδοι ανάμεσα στα τσιμεντένια αδιέξοδα που μας εγκλώβισαν, με την μόνη διαφορά ότι τώρα θα θέλουμε εδώ και τώρα να δραπετεύσουμε από τα στρατόπεδα των καταναγκαστικών δυσβάστακτων οικονομικών και άλλων μέτρων που μας επέβαλλαν παρά την θέληση μας.
Το γεγονός είναι ότι η Ελλάδα σε άθλια κατάσταση από οικονομικής, κοινωνικής κα πλευράς εισέρχεται μέσα στο παγκόσμιο καμίνι των δοκιμασιών ενός προαποφασισμένου πολέμου που σκοπό έχει να αλλάξει την ρότα του ανθρώπινου πολιτισμού και να τον φέρει κοντά στα γούστα των κατεξοχήν πολιτισμικών δολοφόνων.
Αν οι κατ επίφαση επικυρίαρχοι θέλουν να φτιάξουν ένα νέο πολιτισμό πάνω σε εκατόμβες θυμάτων αθώων γυναικόπαιδων και αμάχων… τους τον χαρίζουμε αυτόν τον δήθεν νέο πολιτισμό της νέας φασιστικής τάξης γιατί δεν επιθυμούμαι να γίνουμε ηθικοί συναυτουργοί των ειδεχθών εγκλημάτων τους.
Αυτός ο νέος πόλεμος δεν γίνεται για τις ενεργειακές πηγές και τους ενεργειακούς γεωπολιτικούς διαδρόμους, ούτε λόγω της αντιπαράθεσης θρησκειών και κουλτούρας. Όλα αυτά είναι οι κατ επίφαση δικαιολογίες των στρατηγικών αποβλήτων των δεξαμενών σκέψης που βάλθηκαν άμεσα να τελειώνουν με τα τρία μοναδικά εμπόδια
που καθυστερούν την ολοκλήρωση του Μυστηρίου της ασεβείας και ανομίας που ήδη ενεργείται.
Ποια είναι τα τρία αυτά εμπόδια που τους αναβάλλουν τα δολοφονικά σχέδια τους;;;
1. ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
2. Η ΠΕΦΙΛΗΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των Αγίων Πατέρων μας και των Μαρτύρων μας.
3. Και ο στυλοβάτης της Παγκόσμιας Ειρήνης ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.¨
Άραγε θα τα καταφέρουν;
Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ΛΑΜΨΕΙ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ την στιγμή μάλιστα που άθελα τους την έχουν εμπλουτίσει με νέο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΑΙΜΑ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγη 

ΦΩΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου