Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ-ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΠΡΙΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ-ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ(ΦΩΤΟ)

evros1
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος έχοντας πληροφορίες από τη ΕΥΠ που το τοπικό κλιμάκιο φρόντισε να υποκλέψει, έκαναν μυστική επιστράτευση και προώθησαν τα τμήματα στα περάσματα του Ποταμού σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σχέδια!

Ταυτόχρονα έστειλαν
τα Α/Α συστήματα να ασφαλίσουν την περιοχή των Επιχειρήσεων από τα Εχθρικά μαχητικά.

Πριν ακόμη χαράξει τα Κομάντος Ελευθέρας Πτώσεως του Βορείου Τομέα θα πραγματοποιήσουν Πολεμικά Άλματα και με την συνοδεία ντόπιων Εθνοφυλάκων & οδηγών θα προχωρήσουν σε εκτέλεση των Επικεφαλής των Τουρκικών Δυνάμεων που θα επιχειρήσουν την διείσδυση στο Εθνικό έδαφος!

Τα άρματα του Εχθρού που σκοπεύουν να περάσουν το Ποτάμι χρησιμοποιώντας τις πλωτές γέφυρες θα βομβαρδίζονται ανηλεώς από τα Ελληνικά Μαχητικά της ΠΑ έχουν διασπαρεί στα αεροδρόμια της Θράκης και της Μακεδονίας !

Αμέσως θα ακολουθήσουν τα επιθετικά ελικόπτερα της ΑΣ που θα καταδιώξουν τις μικρότερες ομάδες των Αρμάτων ενώ το Βαρύ Πυροβολικό της Μεραρχίας θα ισοπεδώσει το προγεφύρωμα με την τρομακτική ισχύς του πυρός που διαθέτει! Χώμα, Άρματα και άνθρωποι θα γίνουν ένα !

Όπως διαβάσαμε στο veteranos.gr η  διαταγή δόθηκε και η είναι απλή ο Έβρος δεν κοιμάται απόψε …Γενική Αντεπίθεση των Ελληνικών Δυνάμεων σε όλους τομείς ….»ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015 »

 Γιατί ο Έβρος δεν πρόκειται να πέσει ΠΟΤΕ!!

Σειρά έχουν οι Αρματιστές που κινήθηκαν νύχτα από τις Μονάδες Μαύροι σαν το Θάνατο που θα επιχειρήσουν την αντεπίθεση ενώ οι ντόπιοι Εθνοφύλακες ετοιμάζονται για το κυνήγι των Ατάκτων και των Τουρκοπρακτόρων που έδρασαν στη Θράκη με στόχο να τους ρίξουν στο Ποτάμι !

Στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2015», ενεργοποιήθηκε Σταθμός Ανεφοδιασμού Ελικοπτέρων στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού.

evros1evros2evros3evros4
veteranos.gr

http://attikanea.blogspot.gr/2015/10/blog-post_509.html
Πηγή
09 Οκτ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου