Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

Flashback στον Τσαουσέσκου!

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Χμ, κύριε  Χρυσό-τέτοιε … άλλοι στην ηλικία σας έχουν ακράτεια ούρων … εσείς ως φαίνεται έχετε και ακράτεια @νοησι@ς !!!! 
Χμ, λέγεται ότι …  η έμφυτος τάσις του βλακός, εξικνουμένη συχνότατα εις αληθή μανίαν όπως ευρίσκεται καθημερνώς εις την επικαιρότητα, έστω με τα πλέον σαχλά πονήματα του τύπου: «εάν δεν θα υπήρχε συμφωνία θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων!»  μας δίνει το δικαίωμα κύριε να σας υπενθυμίσουμε ότι παραλείψατε να ενημερώσετε το τρίτο Ράιχ του τ(σ)υριζα όταν τα κλεφτρόνια του θα μπουκάρουν στα σπίτια των Ελλήνων ( προφανώς των Ελλήνων


… ποιων ;;; των λάθρο ;;; )  … να μην παραλείψουν να έχουν μαζί τους και τίποτα παλιό-τανάλιες και παλιό-πένσες … ξέρετε τώρα ... μην χάσουν ούτε ενα χρυσό δόντι από την μασέλα της ελληνίδας γριούλας και … προπαντός πείτε στις αρχές σας ... μην παραλείψουν να φέρουν επίσης και τον ροζαλί  μπαλτά τους … για να κόψετε τα δάκτυλα των ελληνίδων ρε «κατσαπλιάδες»! … να αρπάξετε τα δακτυλίδια για τα αφεντικά σας τους τοκογλύφους!!!!!!

Άντε λοιπόν ρεζίλι πάλι γίνατε κύριε νομομαθή μου … αλλά να ξέρετε ... πολύ το γουστάρω το ότι λόγω της ακατανίκητου τάσεως των βλακών προς τας πάσης φύσεως δηλώσειςαποκαλύψατε ποιοι ακριβώς είστε και ποιες είναι οι προθέσεις σας!
Βέβαια θα επακολουθήσουν οι «τσαμπουκάδες» και των λοιπών ροζαλί επιδόξων χιτλερ …

Αφού : «ενός βλακός προκειμένου μύριοι έπονται»

HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ.1
Και ποιους ακριβώς σκέπτεστε να χρησιμοποιήσετε ως "αρχές που θα έπρεπε να αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου να συγκεντρώσουν ότι χρήματα που υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας";;;;;;;;;;;;;;
Τα τάγματα εφόδου του αδελφάτου των Gay Συριζαίων ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; και ρωτάμε έτσι από απλή περιέργεια !!!!!!!!!!! 
 
 


Υ.Γ.2

Όπως ευκόλως εννοείται η @νοησί@ σας είναι απόρροια του ζωώδους πανικού, υπό του οποίου μονίμως κατατρύχεσθε, εκ του δικαιολογημένου φόβου σας μήπως το ονοματάκι σας λησμονηθεί … καθως θεωρείτε ότι δικαιούσθε το μερίδιο σας εις της δημοσιότητας …  έστω και εκσφενδονίζοντας  %@^@#*& !!!!!!!!!!

Τέλος 
Υ.Γ.3

Αλλά ας κάνουμε παραπέρα τους χρυσογονοκατρουγκαλους και ας δούμε ότι στην πατρίδα μας ... που λειτουργικά «έχει πτωχεύσει εδώ και χρόνια», καθώς οι λύσεις που προτείνονται από τους πιστωτές της (κυρίως τις ευρωπαϊκές τράπεζες και τις κυβερνήσεις) περιελάμβαναν την εξαθλίωση των σημερινών πολιτών της χώρας μέσω των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, και την ακόμη περισσότερο εξαθλίωση των μελλοντικών πολιτών της μέσα από το δανεισμό χρήματων από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς και την πώληση των μεγάλων κρατικών περιουσιακών στοιχείων σε ξένες εταιρείες ώστε να συλλεχτούν τα απαραίτητα μετρητά με τα οποία θα κάνουν τις επερχόμενες πληρωμές των δανείων οι κυβερνήσεις /μαριονέτες των εγχώριων και διεθνών τοκογλύφων.

Χμ, η ηθική σχέσις μεταξύ βλακός και επιτηδείου ή απατεώνος είναι απροσδοκήτως διάφορος της ήν εκλαμβάνει συνήθως η «κοινή γνώμη» ....  κάτι λίγα για την μανία των τσιριζαιων να εξοφλούν τοκογλύφους αναφέρουμε και στην "Η Τα- CIA η ναζιάρα και άλλες ροζ ιστορίες! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ"
Οι Έλληνες ψηφοφόροι βέβαια απάντησαν σε αυτό το σύστημα Ponzi με την εκλογή των ψευδοαριστερων που τους υποσχέθηκαν ότι δεν θα ξεπουλήσουν την πατρίδα!!!


Αλλά προφανώς αυτές οι υποσχέσεις ... δεν ήταν υποσχέσεις «ανδρών» … 


Χμ, για ευνόητους λόγους δεν το συνεχίζω … το βουλώνω λοιπόν εδώ ... και απλά σας μεταφέρω πως το Newsweek αναφέρει οτι το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, μετά από μια σύντομη παύση, είναι και πάλι πίσω με υψηλές πλέον ταχύτητες:  


Τι ;;;;;; 


Χμ, πρόκειται για το κερασάκι στην τούρτα των δηλώσεων του κυρίου που ουδείς το σχολίασε … καθως ο κ. Χρυσό-αυτός συνέχισε:   

«Ένα άλλο σενάριο τόνισε θα ήταν να βρεθεί χορηγός – που θα μπορούσε να είναι η Κίνα- ο οποίος θα παρέχει στην Ελλάδα 20 δις για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και άλλα 25 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η οικονομία για τη μετάβαση σε άλλο νόμισμα.» …


Χμ, δανεικά για να αποπληρωθούν τα προηγούμενα δανεικά ζητά και το νέο ορφανό του Τσαουσέσκου …
Flashback … 


Όποιος είχε σπουδάσει εκείνα τα χρόνια του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία …  προφανώς θα θυμάται τους μεγάλους του έρωτες με τις Ρουμάνες … την vodka ίσως ... μπορεί χμ, και να ξέχασε το πως ο κόκκινος φασίστας Τσαουσέσκου είχε καταφέρει να ξεπληρώσει το κάθε «λέι» του εξωτερικού χρέους της χώρας … σίγουρα όμως κανείς μας δεν ξέχασε εκείνη την εικόνα με τις Ρουμάνες μανάδες, να ξεπαγιάζουν τα ξημερώματα στην ουρά μέσα στο κρύο και το χιόνι για να πάρουν λίγο γάλα «με το δελτίο» για τα μωρά τους … «πέντρου κοπίι … »  ενώ την ίδια ώρα μαούνες φορτωμένες με ρουμανικά αγαθά ανέβαιναν τον Δούναβη για να τα εξάγουν στην Ευρώπη και Ρωσία … χμ, και να ξεπληρωθεί το "χρέος" !!!


Η τελική πληρωμή του χρέους στην Ρουμανία:


Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Λες να έρθει κάποτε η ώρα και για σένα «ντράγκα » Χρυσό-αυτέ μας ;;;;;;;

 
 


Back to reality : 
Γερμανικές, ρωσικές και κινεζικές εταιρείες αγωνίζονται για το ποιος θα προαγοράσει με ψίχουλα την εναπομείνασα ελληνική υποδομή.   
Ξένες εταιρείες από χώρες όπως η Γερμανία, η Κίνα και η Ρωσία επενδύουν με «αέρα κοπανιστό» … μέσω της βοηθείας  και των θεωριών τόσο ψευδοαριστερών όσο και ακροδεξιών μνημονικών ρουφιάνων …   μέχρι να αγοράσουν τα ελληνικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία εκμεταλλευόμενες τις συγκυρίες ... καθώς η χώρα μας αγωνίζεται να πληρώσει τους Ευρωπαίους πιστωτές της.
Το ξεπούλημα περιλαμβάνει μεγάλα τμήματα υποδομών της Ελλάδας, όπως αεροδρόμιων, λιμανιών, αυτοκινητόδρομων και των λοιπών υπηρεσιών κοινής ωφελείας ….  
Η ιστοσελίδα του οργανισμού των ιδιωτικοποιήσεων της ψευδοαριστερής κυβέρνησης μας περιγράφει λεπτομερώς μια σειρά από ακίνητα έτοιμα να πουληθούν, με προσφορές που αναφέρονται είτε πως «υπάρχει πρόοδος», ή «ολοκληρώθηκε».
Χμ, και κυβέρνηση σήμερα … το υπενθυμίζω και στον κύριο Χρυσό-τέτοιο είναι το κυβερνών κόμμα της ψευδο-Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια ροζέ κουστωδία η οποία προηγουμένως είχε αντισταθεί στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων που επιβάλλονται στο πλαίσιο των όρων που συνδέονται με το πρόγραμμα της διάσωσης των γαλλικών και γερμανικών τραπεζών … sorry μωρέ της Ελλάδας  … 
Οι αξιοσημείωτες προσφορές στο τραπέζι, ως μέρος της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης περιλαμβάνουν την αγορά του 51% του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας … του Πειραιά μας από την China Ocean Shipping Company  (COSCO) και την αρπαγή των αεροδρομίων μας από την γερμανική εταιρεία Fraport AG
Ενώ τα λοιπά στοιχεία ενεργητικού που αναγράφονται στα "κιτάπια" ξεπουλήματος του κόμματος της ψευδοαριστέρας  …  περιλαμβάνουν 670 χιλιόμετρα της Εγνατίας Οδού που διασχίζει τη Βόρεια Ελλάδα, ακίνητα εκατομμύριων δολαρίων στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και το Βελιγράδι, χμ,… ιαματικές πηγές, και την πρώην αμερικανική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ηράκλειο, Κρήτης.
Μια άλλη σημαντική πώληση που προχωρά είναι ότι 14 από 37 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας στα οποία περιλαμβάνονται εκείνα που αφορούν τα δημοφιλή νησιά για διακοπές όπως της Κως, της Μύκονου και της Κέρκυρας.
Η  Fraport AG, μια γερμανική εταιρεία μεταφορών έχει προσφέρει  1,2 € δισεκατομμύρια για την μίσθωση των αεροδρομίων μέσω της ελληνικής εταιρείας ενέργειας Κοπελούζου που ανήκει στον επιχειρηματία Χρήστο Κοπελούζο.
Μια άλλη γερμανική εταιρεία, η Deutsche Invest Equity Partners, βρίσκεται στις  οκτώ εταιρείες που έχουν προκριθεί για την επόμενη φάση της διαδικασίας υποβολής προσφορών για την εξαγορά ποσοστού 67% του λιμένος Θεσσαλονίκης, το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα.
Ενώ το «ροζαλί» πλέον … ΤΑΙΠΕΔ μας λέει ότι «για τα αεροδρόμια, οι Γερμανοί αποτελούν βασικούς επενδυτές !!!!!!!!!!!!! » ... και όλα αυτά την ώρα που οι Γερμανοί συζητούν με την Ελλάδα εκβιάζοντας την για μια νέα συμφωνία. ( + το ξεπούλημα αεροδρομίων )

Αυτό κύριε Χρυσό-έτσι είναι συμβατό ;;;;
Τι νομικός είστε κύριε Χρυσό-αυτέ ;;;  Είναι συμβατό αυτό ;;;; 
Μεταξύ των άλλων επτά εταιρειών που έδωσαν επίσης προσφορά για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι η δισεκατομμυρίων δολαρίων βρετανική P & O Steam Navigation Company, η ρωσική επιχείρηση των τρένων Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι, και το Διεθνές Container Terminal Services, μια εταιρεία διαχείρισης λιμένων που συστάθηκε από τον Φιλιππίνο επιχειρηματία Enrique Κ Razon που έχει μια προσωπική περιουσία από $ 5.2 δισεκατομμύρια.
Θυμάμαι κάποτε που οι Φιλιππίνοι δούλευαν τζόβενα και ναύτες στα ελληνικά βαπόρια …

Χμ, και τώρα ;;;;
Τώρα οι ξένες επενδύσεις θεωρούνται από τους καπιταλιστές ως ένα καλό πράγμα … αλλά το σωστότερο μάλλον θα ήταν να λέγαμε ότι ο κοσμάκης έχει μάθει να σκέπτεται … με λίγες μόνο εξαιρέσεις «ας παίρνουμε τώρα τα χρήματα και ας μην κοιτάμε πίσω».
Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο, ένα σημείο όπου τα ξένα συμφέροντα γίνονται οι ιδιοκτήτες μιας χώρας και με τους ντόπιους να γίνονται στην πραγματικότητα δουλοπάροικοι τους.
Η Ελλάδα βέβαια θα μπορούσε να είναι η δοκιμή του ορίου ανοχής της λεγεώνας των βλακών κατοίκων της … το πως δηλαδή κάποιοι ευρωπαίοι κουτόφραγκοι (κατά τα άλλα) τα κατάφεραν να ξεγελάσουν την αγέλη των χαζοχαρούμενων … δανείζοντας τους τεράστια χρηματικά ποσά ώστε στην συνεχεία … να καταφέρουν να τους λεηλατήσουν μέχρι και την κ%#$%^&@ τους!!!!
Αλλά αυτό ίσως να είναι κάποιο φθινοπωρινό άρθρο ! πρώτα ο Θεός ….
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου