Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

10 Πολύτιμα τρικ για να δείχνουν τα ρούχα σας σαν καινούργια…!!!!!!!!!!

Λευκό κρασί, βότκα, ξανθή μπύρα αλλά και κέτσαπ και άλλα που δεν φαντάζεστε. Όχι να τα γευθείτε αλλά να... δείτε θαύματα στα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τα.
Βότκα, κέτσαπ, ξανθή μπύρα, παιδικό σαμπουάν, μωρομάντηλο και παιδική πούδρα. «Υλικά» που δεν φαντάζεστε μπορούν να επιστρατευθούν για να «ξεσκουριάσουν» τα ρούχα σας. ΄Εξυπνες κινήσεις που μπορούν να τα κάνουν να δείχνουν ως καινούργια παρ' ότι μπορεί να τα έχετε αγοράσει χρόνια πριν. Ιδού:
1. Παιδικό σαμπουάν σε χλιαρό νερό για τα μεταξωτά ρούχα
Δεν χρειάζονται παρά μόνο λίγα λεπτά. Μέσα σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό ρίχνετε λίγο παιδικό σαμπουάν. Μουλιάζετε τα ρούχα για λίγα λεπτά. Θα πρέπει να το επαναλάβετε τουλάχιστον 2-3 φορές. Δεν θα πιστέψετε αυτό που θα δείτε.
2. Κι όμως! Μπύρα για τον καθαρισμό χρυσών κοσμημάτων και κέτσαπ για των ασημένιων.
Καλύτερα να προτιμήσετε μια ξανθή μπύρα και να τρίψετε απαλά την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε - το καλύτερο με μια οδοντόβουρτσα. Εάν πάλι πρόκειται για κόσμημα από ασήμι, τότε προσθέστε επάνω στην οδοντόβουρτσά λίγη κέτσαπ και τρίψε επίσης ελαφρά. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!
3. Μωρομάντηλο, αφρός και λακ για αφαίρεση λεκέδες από μακιγιάζ.
Χρησιμοποιείστε το μαγικό μωρομάντηλο και δείτε αποτελέσματα εντυπωσιακά. Εξαφανίζει τους λεκέδες από προιόντα ομορφιάς αρκεί να τρίψετε απλά την επιφάνεια του ρούχου που λεκιάστηκε. Δοκιμάστε επίσης και αφρό ξυρίσματος για θεαματικά αποτελέσματα. Τέλος, χρησιμοποιείστε λακ για να αφαιρέσετε ένα λεκέ από κραγιόν.
4. Σαπούνι πιάτων και παιδική πούδρα για να λάμψει από καθαριότητα το δέρμα
Πάρε το σαπούνι των πιάτων για να αφαιρέσεις λεκέδες από λάδι και την παιδική πούδρα (ταλκ) για λεκέδες που έπεσαν επάνω σε δέρμα Έριξες μία τηγανιτή πατάτα επάνω στην μπλούζα σου χθες το βράδυ? Μην ανησυχείς, το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο σαπούνι για τα πιάτα και ο λεκές θα φύγει αμέσως. Εάν πάλι, η πατάτα σου έκανε μεγαλύτερο ταξίδι και έφτασε στα δερμάτινα μποτάκια σου, τότε λίγη ταλκ θα εξουδετερώσει και αυτόν τον λεκέ!
5. Καθαρή οδοντόβουρτσα για να λάμψουν τα σουέτ παπούτσια
Πάρτε μια καθαρή οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε ότι σουετ αξεσουάρ έχετε. Θα χρειαστεί απλά να βουρτίσετε συστηματικά όλη την επιφάνειά τους για να τα δείτε σαν καινούργια.
6. Τυλίξτε - αντί διπλώματος - τα ρούχα
Αν θέλετε να «κερδίσετε» χώρο δεν έχετε παρά να τυλίξετε τα ρούχα σας αντί να τα διπλώσετε. Θα εκπλαγείτε από το πόσος χώρος θα βρεθεί στη διάθεσή σας!
7. Βαζελίνη παντού: από φερμουάρ έως δερμάτινα παπούτσια
Αν ένα φερμουάρ είναι επίμονα «κολλημένο» δώστε βάση στη... βαζελίνη. Μπορεί να ξεκολλήσει και το πιο επίμονο φερμουάρ, να αφαιρέσει ελαφρούς λεκέδες και να γυαλίσει δερμάτινα παπούτσια.
8. Βότκα η πολύτιμη
Τι προβλήματα μπορεί να λύσει η βότκα; Μαζί με λίγο νερό μπορεί να «σβήσει» δυσάρεστες μυρωδιές από τα ρούχα. Μπορεί επίσης να καθαρίσει κοσμήματα που έχουν επάνω πολύτιμες πέτρες. Με λίγη βότκα ανανεώνει κανείς ακόμα και τα γυαλιά ηλίου του.
9. Λευκό ξίδι «μαγικό» για τον ιδρώτα
Οι επιφάνεις με τον περισσότερο ιδρώτα αλλάζουν μυρωδιά μετά από λίγο λευκό ξύδι. Ιδανική επιλογή για να βάλουμε ρούχα στο πλυντήριο και να μη... μυρίσει ο τόπος.
10. Λευκό κρασί για... κόκκινο κρασί
Ο καλύτερος τρόπος για να «σβήσετε» τους λεκέδες που έχει δημιουργήσει το κόκκινο κρασί είναι να τους αφαιρέσετε με λευκό κρασί. Δοκιμάστε!
http://lovepeaceangelhapiness.blogspot.gr/2015/05/10_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου