Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

«Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες και όχι την Ελλάδα»


alt


'Ερχονται - λαϊκά; - δικαστήρια για τον ολετήρα και τα ξεπουλημένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ (Μέσων Μαζικού Εξανθελληνισμού)
«Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες και όχι την Ελλάδα»

πηγη 



 

Μπατίστα του ΔΝΤ: «Έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες και όχι την Ελλάδα»

Ο Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα Ο Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα
“ Σφοδρή επίθεση προς όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το τι ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, εξαπέλυσε το μέλος διοίκησης του ΔΝΤ, Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA. Αναγκαία η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ”
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 11:51
Σφοδρή επίθεση προς όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το τι ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, εξαπέλυσε το μέλος διοίκησης του ΔΝΤ, Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, ο Μπατίστα, τονίζει ότι «έδωσαν λεφτά για να σώσουν γερμανικές και γαλλικές τράπεζες, και όχι την Ελλάδα», για να προσθέσει ότι είναι αναγκαία η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, υπογραμμίζοντας ότι «μπορεί αυτή η άποψη να μην είναι ευρείας αποδοχής και να μη συγκεντρώνει συναίνεση, αλλά αν δείτε την κατάσταση στην Ελλάδα, δύσκολα μπορεί να εξέλθει από την κοινωνικο-οικονομική κρίση χωρίς κάποια αναδιάρθρωση χρέους». 

Παράλληλα, το μέλος της διοίκησης του ΔΝΤ, το οποίο εκπροσωπεί δέκα χώρες, υποστήριξε ότι τόσο το Ταμείο όσο και οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σαν να μην έγιναν εκλογές στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, τονίζει ότι είναι λανθασμένη η επιμονή του ΔΝΤ για υλοποίηση των δεσμεύσεων του προηγούμενου προγράμματος, το οποίο δεν ήταν άλλο από το Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου