Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2015

Ας δούμε τους «Χριστιανούς» της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΣΙΑ


Ας δούμε τους «Χριστιανούς» της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & ΣΙΑΑγαπητή μου Κατερίνα Αδαμοπούλου, καλά κάνεις και τα αποκαλύπτεις όλα αυτά, αλλά.... τόσα  χρόνια σε διοικητικά σημαντικά ποστα (εδώ) και ως μέλος της Κ.Ε. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και ως πολιτικό πρόσωπο και εκλεγμένη στο ΛΑΟΣ (εδώ) δεν τα γνώριζες;;;;;;;;;;;;
Πόπη Σουφλή
Υ.Γ. 1. Η Σαϊεντολογία, πόσο διαφέρει από τον Τεκτονισμό;;;;;;;;;
Υ.Γ.2. Αν κάτι δεν αντέχω, είναι η υποκρισία.


Γράφει η Κατερίνα Αδαμοπούλου, υποψήφια της Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 

Αν και δεν ανήκω επ’ ουδενί στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, εν τούτοις η εργολαβική επίθεση κατά του Τσίπρα, που ανέλαβε κυρίως ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι τουλάχιστον υποκριτική αφού για τον Άδωνη ο Άγιος Σπυρίδων δεν ήταν αρκετός και κράτησε το «Άδωνις». 

Επιπλέον, το «σπίτι» της συγκυβέρνησης που ζει πολιτικά ο Άδωνις, είναι τόσο αντιορθόδοξο (και θα αναφερθούμε αναλυτικά σε σειρά άρθρων) με «περγαμηνές» που το δείχνουν να είναι παραμάγαζο της εξόχως αντιορθόδοξης οργάνωσης Scientology (η οποία αποδεδειγμένα είχε και έμπρακτη βοήθεια από την CIA).

Υπάρχει επίσης και περίεργη ομοιότητα με
την καθεστωτική κυβέρνηση στην Ουκρανία, όπου ο πρωθυπουργός Γιατσένιουκ έχει επίσης ισχυρούς δεσμούς με την Scientology. 

Ας δουν στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το σπίτι τους που έχει διαβρωθεί στην κορυφή, στον ίδιο τον Σαμαρά και Βενιζέλο, στον Άδωνη και Πλεύρη, Βούλτεψη, γύρω από τον Παπαληγούρα, ενώ ο Λοβέρδος και άλλοι έχουν επίσης την τιμητική τους. 

Και το δίδυμο Μητσοτάκης-Τσουδερού ήταν αυτό που ξεκίνησε το θέμα τη απαλοιφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, σύμφωνα με τα σχέδια της Scientology και των Μαρτύρων του Ιεχωβά, με τον Σημίτη να το ολοκληρώνει.

Σε μία σειρά άρθρων θα δώσω στους ψηφοφόρους τα στοιχεία με έγγραφα για τα προαναφερθέντα άτομα και την σχέση αλληλοεξυπηρέτησης με την ρατσιστική και αντικοινωνική Scientology. 

Όλα στηρίζονται σε επίσημα κατασχεμένα έγγραφα και έχουν ήδη κατατεθεί δύο φορές στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας από δημοσιογράφο που ερεύνησε το θέμα και έγραψε σχετικό βιβλίο: Μισθοφόροι της Νέας Τάξης (εκδ. Πελασγός).

Αυτά που δημοσιεύθηκαν κατά καιρούς θα τα δείτε συνολικά και συνοπτικά για να θυμηθούμε τι είναι ο καθένας τους.

Με την ιδιότητά μου ως νομαρχιακή σύμβουλος από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 είχα την ευκαιρία να έχω άμεση εμπειρία στη διαδικασία κλεισίματος του «φιλοσοφικού κέντρου» ΚΕΦΕ της Scientology, που έγινε από την τότε Νομαρχία Αθηνών. 

Το θέμα είναι μεγάλο. Θα αναφέρω μόνο το τμήμα της τελεσίδικης απόφασης του Εφετείου το 1997, με την οποία έκλεισε το ΚΕΦΕ, που δίνει συνοπτικά τι κάνει η Scientology στα μέλη-θύματά της, για να δείτε ποιάν οργάνωση υπηρετούν οι «Χριστιανοί» της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ:

«Είναι μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπον, ενώ ενεργεί ελεύθερα και μόνον κατ’ επίφαση προκειμένου και αποκλειστικά να προσελκύσει μέλη τα οποία στην συνέχεια υφίστανται πλύση εγκεφάλου, με απώτερο σκοπό την δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης».

Όταν η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Νομαρχία Αθηνών έκλεισαν αυτή την πρωτοφανώς ανθελληνική και αντικοινωνική οργάνωση, θεωρήσαμε ότι η χώρα απαλλάχτηκε από αυτό το απόστημα. 

Δεν γνωρίζαμε την έκταση της πολιτικής και δημοσιογραφικής διάβρωσης που είχε πετύχει και τα δίκτυα της οποίας διατηρήθηκαν μέχρι σήμερα επιτρέποντας στη Scientology να λειτουργεί ακόμη με καθεστωτική ανοχή, αλλάζοντας μόνο το όνομά της.

Επιγραμματικά, αυτά που θα δημοσιοποιήσουμε σχετικά με τους «Χριστιανούς» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι:

• Από το 1993 η Scientology στην Αθήνα ανέφερε στην ηγεσία του εξωτερικού ότι «Εμείς γνωρίζουμε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαμαράς θα είναι επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας».

«Μετά από ισχυρή παρέμβαση από το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης» του Ευάγγελου Βενιζέλου που ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης τον Ιούνιο 1996, δώθηκε η άμεση εντολή και μετατέθηκε στην Χαλκίδα ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής που διενεργούσε την έρευνα για το Κέντρο ΚΕΦΕ της Scientology. Ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής, έλαβε εντολή άμεσης μετάθεσης στην Εισαγγελία Χαλκίδας και φυσικά να αφήσει την υπόθεση, η οποία περιελάμβανε και έρευνα για κατασκοπεία στα Βαλκάνια και οργάνωση των μουσουλμάνων εξτρεμιστών. Ο εισαγγελέας ευτυχώς που την ολοκλήρωσε εν μέρει δυο-τρεις μέρες πριν φύγει υποχρεωτικά και
έγινε εφικτό το κλείσιμο του ΚΕΦΕ.


Ο δικηγόρος της Scientology, Θανάσης Θεοδώρου, ήταν διευθυντής του γραφείου (ή ειδικός σύμβουλος) του Υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάση Παπαληγούρα και τοποθετήθηκε εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!!!

Η ΥφΥΠΕΞ Βιργινία Τσουδερού ενημέρωσε τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και αυτοί ενημέρωσαν την Σαηεντολογική ηγεσία, ότι έχει εντολή από τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη να προωθήσει το θέμα της απαλοιφής του θρησκεύματος από τις ταυτότητες αντίθετα από τις επιθυμίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η Σοφία Βούλτεψη στην ιστοσελίδα της «Ελεύθερη Ζώνη» απομάκρυνε άρθρο αποκαλυπτικό («Τα Σαηεντολογικά θεμέλια της πολιτικής διαφθοράς») για την Scientology και την ανθελληνική και αντιορθόδοξη δράση της όταν δέχθηκε πιέσεις. Παρεμπόδισε την δημοσίευση της εμπλοκής πολιτικών από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ-Παλαιό Συνασπισμό, ΣΥΡΙΖΑ-Παλαιό Συνασπισμό κλπ και ειδικά του Μητσοτάκη και της Τσουδερού (η οποία είναι υπεύθυνη για την αποκάλυψη του Στήβεν Λάλλα και τη σύλληψή του από τις ΗΠΑ). Η ενημέρωση των πολιτών χαλούσε όλο το πλαίσιο της μελλοντικής συγκυβέρνησης αλλά δεν έγινε ποτέ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνήγορος υπεράσπισης της Scientology στη δίκη Σαηεντολόγων για «φακελώματα» πολιτικών, κληρικών, δημοσιογράφων, κλπ.. και χαρακτήρισε τη δίκη ως «σύγκρουση της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας».

Ο Άδωνις και ο Πλεύρης όταν ήταν στο ΛΑΟΣ, αν και τους είχε δωθεί πλήθος εγγράφων για υποβολή ερωτήσεων μέχρι και για κατασκοπία από τη Scientology, υπέβαλλαν μία μόνο ερώτηση . στον Αλογοσκούφη αν ήξερε από που χρηματοδοτείται η Scientology! . Ο ίδιος ο Πλεύρης δεν υπέβαλλε ερώτηση στον Παπαληγούρα σχετικά με τον συνεργάτη του (Θεοδώρου) που ήταν δικηγόρος και υποστηρικτής της Scientology.

Αυτά τα λίγα για τώρα σχετικά με τους «Χριστιανούς» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


adamopoulou_afisa
adamopoulou_afisa1



http://attikanea.blogspot.gr/2015/01/blog-post_743.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου