Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

Εδώ Πολυτεχνείο…Εδώ Προεδρικό Μέγαρο ! ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ‏

Μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας για ανάδειξη Προέδρου φουντώνουν οι φήμες για ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και καταιγιστικών εξελίξεων.


Φώτο από www.902.gr
Αναμενόμενο γιατί ο ψυχοτρόμος πάντα γυρίζει πίσω σε αυτούς που τον προκαλούν.
Γιατί ο πολιτικός αέρας της πατρίδας μας ξαφνικά μυρίζει ¨ΤΕΛΟΣ¨;
Ότι και να σκαρφιστούν οι τοκογλυφικές αγορές ποτέ η ιστορική φράση¨εδώ Πολυτεχνείο…εδώ πολυτεχνείο¨ δεν μπορεί να αντικατασταθεί ακόμα και στα καλύτερα όνειρα τους με το ¨εδώ Προεδρικό Μέγαρο…εδώ Προεδρικό Μέγαρο¨.
Η εξέγερση στο Πολυτεχνείο έφερε την προδοσία και την τραγωδία της Κύπρου από ψυχοπαθείς δικτάτορες.
Άραγε ανάμεσα μας σήμερα δεν κυκλοφορούν ψυχοπαθείς που έχουν ταράξει τους Έλληνες με τις φοβίες τους μήπως χάσουν τις καρέκλες και τις εξουσίες;
Και τι είναι βρε η εξουσία όταν με αυτήν ματώνεις τον λαό;
Φυσικά σήμερα έχουμε δημοκρατία και μάλιστα made in Europe.
To 1974 οι Αμερικάνοι γνώριζαν για την ψυχοπαθολογική ιδιoσυγκρασία ¨των αλήστου μνήμης¨ πρωτεργατών της Χούντας Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη και με βάσει αυτή σχεδίαζαν τις γεωπολιτικές τους κινήσεις;
Σήμερα ποιος μπορεί να αμφιβάλλει ότι πέρα από τα δημοσιεύματα για τυχόν μίζες και λαδώματα οι ξένοι- εταίροι και ¨φίλοι¨μας δεν γνωρίζουν ¨χαρτί και καλαμάρι¨ τα σχετικά για τον ψυχισμό των κυβερνώντων μας και πως αντιδρούν αυτοί σε φάσεις πίεσης;
Στην πατρίδα την τελευταία κυρίως δεκαετία έπεσε πολύ ομίχλη από τους πνευματικούς αεροψεκασμούς που μας επέβαλλαν και έπεται απεντόμωση της μεταπολίτευσης.
Την τύχη της Ελλάδος την κρατά αυτή την στιγμή στα χέρια του ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ και η δημοκρατική συνείδηση του Έλληνα που πρέπει να είναι σε εγρήγορση.
Το on Alert έχει κτυπήσει ήδη και δεν ακούγεται μόνο το ¨εδώ Προεδρικό μέγαρο¨ αλλά για τους φρουρούς των συνόρων μας ακούγεται το ¨εδώ Αιγαίο… εδώ Κύπρος¨.
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας


πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου