Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Παρακράτος: Νέο χτύπημα στον πατριώτη Γιαννακόπουλο

Παρακράτος: Νέο χτύπημα στον πατριώτη Γιαννακόπουλο
Είναι το γνωστό παιχνίδι του παρακράτους που παίζει τα ρέστα του τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Άνθρωποι βουτηγμένοι στη βρωμιά που μόνο στόχο έχουν να χτυπήσουν κάθε πατριώτη που παλεύει με Θεούς και δαίμονες εν καιρώ κρίσης για να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι επιθέσεις που δέχεται ο πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας. Επιθέσεις από αποδεδειγμένους προδότες, δοσίλογους και ανθέλληνες.


Δεν είναι φυσικά τυχαίες οι επιθέσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάλλον τους χαλάει την πιάτσα.
Δεν αντέχουν να βλέπουν έναν επιχειρηματία να ενδιαφέρεται για την χώρα του και όχι για το προσωπικό του όφελος στη δύσκολη συγκυρία που περνάει η Ελλάδα.
Δεν μπορούν να δεχτούν όλοι αυτοί που αποφάσισαν για το μέλλον οικογενειών απολύοντας κόσμο με δικαιολογία την κρίση, ότι υπάρχει ένας πατριώτης που λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από αυτούς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των συγκεκριμένων επιθέσεων είναι η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επιστρέψει στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ την υπόθεση της ένστασης του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κυπέλλου των δύο ομάδων.
Έναν αγώνα που ο Παναθηναϊκός κέρδισε πεντακάθαρα και τώρα κάποιοι θέλουν με το έτσι γουστάρω να το πάρουν στα χαρτιά παρακάμπτοντας κάθε σαφέστατο κανονισμό.
Τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ, του αθλητισμού και όχι μόνο είναι τραγελαφικά. Κάποιοι παρά την οικονομική κρίση επένδυσαν στο μπάσκετ εκατομμύρια πιστεύοντας στους Έλληνες αθλητές και υπηρετώντας το ιδεώδες του αθλητισμού.
Ωστόσο ιδανικά και αξίες είναι άνευ ουσίας για τα σκοτεινά ιερατεία που οδήγησαν τη χώρα σιδηροδέσμια στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να «ασελγούν» πάνω στο πληγωμένο της σώμα.

πηγη 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/12/14

    Ωραίος... πατριώτης!!!!!
    Και με ποιά λογική "Τα Λόγια Του Αέρα" αναδημοσιεύουν το μανιχαϊστικό αυτό κείμενο όπου μία εγχώρια αθλητική παράταξη παρουσιάζεται σαν η εκπρόσωπος του φωτός και η άλλη βέβαια εκπρόσωπος του σκότους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή