Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

«Μην πληρώσετε συνταξεις, κλείστε νοσοκομεία για να πληρώσετε τα καθάρματα του μνημονιου»! Η παράνοια του ράιχ στο απόγειο!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΓΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
«Φρένο» στην έκδοση νέων συντάξεων, νέο μαχαίρι στις δαπάνες Υγείας, εσωτερικό δανεισμό του Δημοσίου από ΔΕΚΟ και τράπεζες και πρόσθετα μέτρα 1,8 δις ευρώ για το 2015, ζητούν από την Ελλάδα οι δανειστές
στην έκθεση που εστάλη στα εθνικά κοινοβούλια των κρατών-μελών της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης της δίμηνης παράτασης του ελληνικού Μνημονίου.
Στην έκθεση αναφέρεται πως απομένει μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού με νέα μέτρα, τα εισοδηματικά κριτήρια για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, οι αλλαγές στον ΦΠΑ, οι ιδιωτικοποιήσεις, ο περιορισμός των δαπανών στο Ασφαλιστικό και η σταδιακή κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, αλλαγές στα Εργασιακά και τον συνδικαλιστικό νόμο, καθώς και ολική ανατροπή στο πτωχευτικό δίκαιο.
Η έκθεση της τρόικας συνοδεύεται από την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, όπου γνωστοποιείται το αίτημα για τη δίμηνη παράταση. Στη συγκεκριμένη επιστολή γνωστοποιείται και το αίτημα της Ελλάδας για την ένταξή της στο μηχανισμό προληπτικής στήριξης ενισχυμένης εποπτείας ECCL για διάστημα 12 μηνών. Στην επιστολή γίνεται αναφορά σε μία «παράλληλη σχέση με το ΔΝΤ σε προληπτική βάση».
http://greeknation.blogspot.gr/2014/12/blog-post_401.html
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου