Δευτέρα, Ιουλίου 21, 2014

OΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΤΟΥ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
O γραμμωτός κώδικας των  barcodes διαγράφτηκε από τον σταυρό του  Αγίου Ανδρέα στις συσκευασίες γάλακτος παραγωγής της εταιρείας του επονομαζόμενου Ορθόδοξου επιχειρηματία VassiliBoïko – Veliki αρχηγού του κινήματος SvyatayaRus. Ο επιχειρηματίας αναφέρει ότι προηγουμένως είχαν πραγματοποιηθεί 3 μελέτες στον γραμμωτό κώδικα από εμπειρότατους ειδήμονες στον τομέα του προγραμματισμού μοναχούς της μονής του Αγίου Γρηγορίου στο Άγιον Όρος.
” Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι barcodes πάνω στα εμπορεύματα αποτελούν ένα πρότυπο της σφραγίδας του Αντιχρίστου. Το νούμερο 666 είναι πάντα παρόν εδώ και είναι το όνομα του Αντιχρίστου συγκεκαλυμμένο στην Αγία Γραφή “, εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι όταν επεξεργάστηκαν το σύστημα barcodes εισήγαγαν σκόπιμα τον αριθμό του Αντιχρίστου.
le thirio
«Θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν ουδέτερα μηδενικά, ή εφτάρια και οχτάρια . Τα τρία εξάρια χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον ως δείγμα μαύρου χιούμορ , και πιθανότατα από βούληση αθειστών . Ορθόδοξοι γέροντες έχουν από καιρό προειδοποιήσει ότι το barcodes θα αποτελεί τη σφραγίδα που θα εμφυτεύεται στους ανθρώπους στο μέτωπο και το χέρι ” αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας.
codeb
“Σύμφωνα με την πρόβλεψη,τα barcodes έχουν τρεις λωρίδες : Δύο στα άκρα και μία στη μέση. Άλλες λωρίδες αντιστοιχούν σε μεμονωμένους κρυπτογραφημένους κώδικες και αναφέρονται σε αλγόριθμους κρυπτογράφησης 0-9. Τρεις ρίγες μακρύτερες από τις μεμονωμένες , αντιστοιχούν σε ένα κρυπτογράφημα το οποίο αντιστοιχεί στον αριθμό έξι . Δεδομένου ότι υπάρχουν 3 τέτοιες  ρίγες , λογαριάζονται ως 3 εξάρια ” συμπεραίνει η δήλωση . (Interfax 26 Μαΐου 2014)
escla
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/o_21.html pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου