Κυριακή, Ιουλίου 06, 2014

ISIS: Τωρα θα έρθει το μεγα ολοκαύτωμα των Εβραίων…

  Δημοσιεύθηκε από olympia spyr

20140706-100217-36137465.jpg…όπου ακομα και τα δέντρα και οι πέτρες θα μιλούν και θα λένε “ο μουσουλμανε, υπηρέτη του θεού, έχω έναν Εβραίο πίσω μου… Σκότωσε τον!!!”
…και τότε θα γίνει το πραγματικό ολοκαύτωμα.

Απο “χαντιθ” (λόγο η πράξη του μωαμεθ) που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ISIS. Ειναι πλέον ξεκάθαρο πως η προδοτική ηγεσία του Ισραήλ, λαδωμενη απο το σαουδαραβικό χρήμα (όπως βέβαια και η ελληνική με το

Καταριανο), άφησε τον εφιάλτη να εξελιχθεί την ωρα που κυνηγούσε ιρανικά φαντάσματα. Κάποιοι πάμπλουτοι κεφαλαιοκράτες που διατυμπανίζουν την εβραιοσυνη τους, θα θησαυρίσουν απο ενα ενδεχόμενο ολοκαύτωμα, όπως άλλωστε μια χούφτα ελληνοφωνοι θησαυρίζουν απο το ελληνικο.
…και βέβαια ολο αυτο το διάστημα, κάποιες οργανώσεις αντιρατσιστικής εμπορίας, ασχολουντο με τους γραφικούς της χρυσής αυγής την ωρα που στη Μ. Ανατολή, την Ουκρανία, τον Καύκασο και φυσικά την Τουρκία, η φωτιά για το Άουσβιτς είχε ανάψει. Και το προσαναμμα το έβαλαν αυτοί που έκαναν μπίζνες με την κοιτιδα των ολοκαυτωμάτων, την Τουρκια. Αλλα πλήρωνε καλά ακομα και τους απογόνους των θυμάτων για να ξεχάσουν το αίμα των προγόνων τους.
Θα πρεπει κάποτε τα θύματα να ανατρέψουν την πορεία της σφαγής τους. Ο Κολοκοτρωνης δείχνει τον δρόμο και οχι οι πατριδοκαπηλοι της γυαλισμένης μποτας. Που ενίοτε συνοδεύεται με ζαρτιερα.
Α. Νοταράς

20140706-100321-36201145.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου