Τετάρτη, Ιουλίου 02, 2014

Νέες στιγμές ανθελληνικού παροξισμού απο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσσο Θεοδωρίδη!

IMIASIRIZAXL_0

Με αφορμή την χθεσινή ήττα της εθνικής μας ομάδας απο την αντίστοιχη της Κόστα Ρίκα, ο γνωστός πλέον για τα ανθελληνικά του παραληρήματα Νάσος Θεοδωρίδης, ξεσπαθώνει αυτη την …
φορά εναντίον όλων όσων υποστηρίζουν την…..Ελλάδα μέσω facebook!
Tα λόγια είναι περιττά…
 



Για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν την περίπτωση Νάσου Θεοδωρίδη με τις «πρωτοποριακές ιδέες» καλό θα είναι να εισάγουμε τον αναγνώστη στη δαιδαλώδη όσον και χαμένη στο διάστημα, σκέψη του.
Ο κ. Θεοδωρίδης λοιπόν, αφού πρώτα κατηγορεί όλους όσους υποστηρίζουν την εθνική ομάδα της Ελλάδος ως εθνικιστές, καλεί όλους τους απάτριδες να πανυγηρίσουν ΞΕΦΡΕΝΑ για τη νίκη της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα!
Δηλαδή κατα τον Ν.Θεοδωρίδη, δεν είναι το ίδιο να υποστηρίζουμε την εθνική μιας άλλης χώρας με το να υποστηρίζουμε την εθνική την δική μας! Λές και η Κόστα Ρίκα δεν είναι έθνος, δεν είναι πατρίδα για κάποιους ανθρώπους!
Όπως και να έχει, δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο με «την τρικυμία στο μυαλό του που έχει έλθει φοβερή!!!», ενός ανθρώπου που προσπαθεί κατά σύστημα να πλήξει την πατρίδα μας, άλλωστε είναι γνωστό το «ευγενές» ανθελληνικό σπορ του συγκεκριμένου κυρίου.
Ωστόσο αξίζει να γίνει μία προσπάθεια προσέγγισης τέτοιων παρόμοιων διαταραχών στο πως μπορεί ένας άνθρωπος που βγάζει μαζικό και επιλεκτικό μίσος εναντίον ενός συνόλου, στην προκειμένη περίπτωση εναντίον των Ελλήνων, να ισχυρίζεται ταυτοχρόνως ότι υπηρετεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο συγκεκριμένος κύριος αποδεικνύεται διορισμένος –για 2η τριετία- στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ανήκει στην «Γενική Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου» η οποία ανήκει απευθείας στο «Γραφείο του Πρωθυπουργού».
Τα μέλη της συγκεκριμένης επιτροπής (εκτός από τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες που συμμετέχουν) προτείνονται και διορίζονται από τα πολιτικά κόμματα που οπωσδήποτε ως μέλη της, ο καθένας μας υποψιάζεται πως μάλλον θα «ενθυλακώνουν» και την αμοιβούλα τους.
Συμπέρασμα: Ο Νάσος Θεοδωρίδης ζει σε ένα κράτος που συχνά- πυκνά κατηγορεί αλλά που ταυτοχρόνως «βιοπορίζεται» διορισμένος από την πιο επίσημη έκφραση του. Μάλιστα αισθάνεται τόση μεγάλη σύμπτωση ιδεών με τον Βουλγαρο – Ολλανδό Georgi Nakratza που φτάνει στο σημείο να «ξεσηκώνει» ολόκληρες παραγράφους από τον τελευταίο και να τις οικειοποιείται!!!
Περί της ποντιακής γενοκτονίας συγκρίνετε παράγραφο προς παράγραφο τις ομοιότητες μεταξύ των ανθελλήνων Georgi Nakratza (με κλικ εδώ..) και Ν. Θεοδωρίδη (με κλικ εδώ… ) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!Στην συνέχεια είναι ανάγκη να σταθούμε στην έκπληξη της Νέας Δημοκρατίας που αποσιωπά την σύνθεση της εν λόγω επιτροπής και τον τρόπο διορισμού της. Μα κύριοι της Ν.Δ. ο Νάσος Θεοδωρίδης διορίσθηκε προτεινόμενος απο τον ΣυΡιζΑ τον Μάρτιο 2009 με την σύμφωνη υπογραφή του νεοδημοκράτη πρωθυπουργού Κων/νου Καραμανλή, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή!!! Προς τι λοιπόν η τόσο μεγάλη έκπληξη σας;
Επι πλέον η ίδια επιτροπή δείχνει να χρησιμοποιείται για τον διορισμό τέκνων και λοιπών συγγενών. Την προηγούμενη 3ετία (2009-2012) η κόρη του Φώτη Κουβέλη, Μαρία Κουβέλη είχε προταθεί και διορίσθηκε μέλος.
Διαβάστε τα αρχεία pdf με τις αντίστοιχες πρωθυπουργικές αποφάσεις με βάση τις οποίες αποδεικνύεται τουλάχιστον πως όλοι κατά καιρούς είχαν και έχουν στο πλαίσιο της επιτροπής συνεργαστεί με τον κ. Νάσο Θεοδωρίδη.
- 2009, Πρωθυπουργική απόφαση ορισμού στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλης.Ορισμός Νάσου Θεοδωρίδη, Μαρία Κουβέλη κ.ά. (περισσότερα εδώ..)
- 2012, Πρωθυπουργική απόφαση ορισμού στην Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμου.Ορισμός Νάσου Θεοδωρίδη κ.ά. (περισσότερα εδώ…)
Τη διαγραφή του Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του άρθρου του στην Αυγή για το έπος του ’40 «προανήγγειλε» ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Κουρουπλής, αλλα ουδέποτε δεν ανακοινώθηκε επίσημα απο το κόμμα η διαγραφή του.
To κείμενο για τα Ιμία που προκάλεσε αντιδράσεις

Μεγάλος ντόρος είχε ξεσπάσει και πέρυσι με τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσσου Θεοδωρίδη για τα Ιμια, πάλι μέσω facebook.Στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει πως τα Ιμια κατά την παραχώρηση των Δωδεκανήσων από την Ιταλία προς την Ελλάδα περιελάμβανε μόνο τις παρακείμενες προς αυτά βραχονησίδες, σημειώνοντας πως τα Ίμια «είναι σαφώς πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο».
Και συνεχίζει λέγοντας πως το επεισόδιο στα Ιμια αποτελεί την πιο ευφυή επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών που είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Σε άλλο σημείο ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει πως μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων που κοστίζουν ζωές και χρήμα, αλλά και να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια.
Διαβάστε και άλλα πολλά για το ανθελληνικό μένος του Νάσου Θεοδωρίδη εδώ..
Εγώ πάντως παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες που έχω κάνει, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως κυκλοφορούν τέτοιοι «άνθρωποι» ανάμεσα μας, πληρώνονται από εμάς, μας κουνάνε το δάχτυλο και δεν ελέγχονται απο κανέναν!
Επιμέλεια: logiosermis.net
Με πληροφορίες απο macedoniahellenicland και hellasontheweb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου