Τρίτη, Απριλίου 22, 2014

Το Ισλάμ θα καταπιεί την Ελλάδα, όπως μια φάλαινα μερικές εκατοντάδες ψαράκια σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο αντιρατσιστικός νόμος θα είναι σε λίγο καιρό γεγονός και μαζί με αυτόν ο καθένας θα μπορεί να κατηγορήσει τον οποιοδήποτε για το παραμικρό. Η άποψη, όποια κι αν είναι αυτή, ποινικοποιείται.

του Στρατή Μαζίδη

Όμως όσο και αν κάποιοι εθελοτυφλούν, αυτό που έρχεται δεν αλλάζει. Το ισλάμ θα μας καταπιεί και θα μας επιστρέψει στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Όχι μόνο εμάς, όλη την Ευρώπη.

Στα Γαλλία η συζήτηση αυτή έχει ανοίξει για τα καλά καθώς το μουσουλμανικό στοιχείο αυξάνεται δυναμικά. Στο Βέλγιο ο κόσμος ανησυχεί.

Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι, αυτοί που απολαμβάνουν τις χαρές του δημοκρατικού πολιτεύματος, αυτού που τους επέτρεψε να εγκατασταθούν στις ευρωπαϊκές χώρες, να επιβιώσουν και να αποκτήσουν δικαιώματα, δηλώνουν ότι σαφέστατα εφόσον πάρουν τον έλεγχο θα επιβάλλουν τη Σαρία. Τέλος.

Πώς θα πάρουν τον έλεγχο; Όχι με χατζάρια και κουμπούρια όπως πριν 550 χρόνια.  Με υπομονή και αναμονή. Αυτοί αυξάνονται και εμείς γερνάμε. Μοιραία σε λίγα χρόνια θα πάρουν τον έλεγχο.

Ποιος θα φανταζόταν πριν 15 χρόνια στην Ελλάδα να γεμίζει η Ομόνοια με πακιστανούς κι έναν ηγέτη τους να απειλεί με τζιχάντ;

Ποιος θα περίμενε περπατώντας στον Πειραιά να πέσει πάνω σε ανθρώπους που αυτομαστιγώνονται;

Ποιος θα περίμενε στο Ιράν και το Αφγανιστάν του 1960 και 1970 τη σημερινή καταπιεστική κι απάνθρωπη κατάσταση;

Ομοίως λοιπόν και κάτι βίντεο με γυναίκες κρεμασμένες ανάποδα να τρώνε το ξύλο της αρκούδας, γυναίκες να λιθοβολούνται γιατί μιλούσαν στο κινητό ή αποκεφαλισμένα χριστιανόπουλα της Συρίας, πολύ πιθανόν να μην είναι πολύ μακριά η ημέρα που θα τα ζήσουμε και στη χώρα μας.

Η Ελλάδα δε γέμισε με Σέρβους, Μαυροβούνιους, Γάλλους, Ιταλούς και Σουηδούς. Ήρθε κόσμος με τον οποίο πολιτισμικά και θρησκευτικά δε μας συνδέει τίποτε. Κι από αυτούς όμως δεν ήρθαν τεχνίτες, δάσκαλοι κτλ αλλά εν πολλοίς άνθρωποι με "λερωμένο" ποινικό μητρώο.

Αμφιβάλλει κανείς ότι αν αύριο το πρωί ξεσπούσε μια εξέγερση θα δημιουργούσαν πολύ σοβαρά προβλήματα; Ποιος ελέγχει το κέντρο της Αθήνας; Και γιατί να συμβεί αυτό;

Πρώτα διότι κάποιοι για αυτό τους έφεραν (άλλωστε ποιος ο λόγος να φύγεις από μια κατεστραμμένη χώρα για να πας σε μια αντίστοιχη; Διότι αυτό είμαστε), δεύτερον επειδή υπάρχουν ελληναράδες στιλ Μανωλάδας που βλέπουν μια επικερδή μπίζνα πάνω στην εκμετάλλευσή τους και τρίτον διότι υπάρχει μια επικίνδυνη κυβέρνηση που θεωρεί πως είτε με σύγχρονα Αουσβιτς είτε με σκόρπισμα στην περιφέρεια, αντιμετωπίζει το πρόβλημα ανταγωνιζόμενη περισσότερο σε τσαμπουκά και ακρότητα την οξύθυμη Χρυσή Αυγή.

Ο χρόνος κυλά απελπιστικά γρήγορα σε βάρος της Ελλάδας αν δε βρεθεί μια σοβαρή κυβέρνηση η οποία με ψυχραιμία, σύνεση και σεβασμό στους νόμους του κράτους θα αναστρέψει την κατάσταση. Με λίγα λόγια; Τέρμα το Δουβλίνο 2, παροχή ταξιδιωτικών εγγράφων, απελάσεις όσων ήρθαν παράνομα, αύξηση της φύλαξης των θαλασσίων συνόρων και στην έσχατη περίπτωση επαναφορά των ναρκοπεδίων. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβεί μια περιοχή με σήμανση κίνδυνος - θάνατος.

Διαφορετικά το Ισλάμ θα μας καταπιεί με ένα τρόπο οδυνηρό. Σαν αυτό που βλέπουμε στα βίντεο ή διαβάζουμε στα ιστορικά βιβλία. 
http://koukfamily.blogspot.gr/2014/04/blog-post_8994.html
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου