Σάββατο, Απριλίου 19, 2014

ΕΠΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΣΦΑΓΕΙΩ : Μαζικός αποκεφαλισμός 7 αιχμαλώτων Σύριων φαντάρων στο ΙDLEB – Εικόνες ΣΟΚ


1

Τα εσφαγμένα αρνία της συριακής αποκάλυψης στραγγίζουν το αίμα τους βασανιστικά στάλα τη στάλα στον εφησυχασμένο ατομικισμό και καλούν σ΄Ανάσταση Πνευματική.Εισίν ώδε.

Μ.Παρασκευή Πορφύρης Δ Σταφυλά Π


Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τη νέα μαζική σφαγή νεαρών αμούστακων Σύριων στρατιωτών από ισλαμιστές στο Ιdleb.Πρόκειται για ένα νέο εξωφρενικό έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτων που παραβιάζει και κονιορτοποιεί το Διεθνές Δίκαιο.
Την σοκαριστική αποκάλυψη πραγματοποοιεί το ειδησεογραφικό alhadathnews.net στις 18/04/13.Το υλικό προέρχεται και από βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοτζιχαντιστικό site.Η τελετουργική σφαγή έγινε στο χωριό Brive Idlib.Σφαγιάστηκαν εν ψυχρώ 7 νεαρά παιδιά του Συριακού στρατού.Σειρά ανέκδοτων φωτογραφιών αναρτήθηκε σε fb και twitter σε λογαριασμούς του FSA και των εξτρεμιστών.
Σύμφωνα με μια πηγή οι τρομοκράτες αιχμαλώτισαν τους 7 φαντάρους.Τους σκότωσαν,τους αποκεφάλισαν και διαπόμπευσαν δημοσίως τις ακέφαλες σωρούς στους δρόμους των χωριών προς παραδειγματισμό.
Από τη μέθη του αίματος οι δήμιοι ήταν ασυγκράτητοι.Τεμάχισαν τα σώματα με αιχμηρά αντικείμενα για να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των θυμάτων ενώ έστησαν γλέντι παραφροσύνης για να γιορτάσουν το γεγονός.Στη συνέχεια εμπαίζουν και παίζουν με τα κεφάλια τα καρφώνουν σε σίδερα και τα περιγελούν τα μπουκώνουν με φαγητό.Μικρά παιδιά τα επιδεικνύουν στην κάμερα.Το σαρδόνιο και σαρκαστικό γέλιο τους είναι ενδεικτικό της παραφροσύνης που την είπαν επανάσταση.
Το βίντεο με τα ακέφαλα σώματα που είναι διάτρητα από σφαίρες δηλωτικό του μένους των δολοφόνων δεν αντέχεται να το βαστάξει ανθρώπινη ψυχή.Στο Ιdleb εκεί που μαρτύρησαν οι επίσκοποι.
Τα εσφαγμένα αρνία της συριακής αποκάλυψης στραγγίζουν το αίμα τους βασανιστικά στάλα τη στάλα στον εφησυχασμένο ατομικισμό και καλούν σ΄Ανάσταση Πνευματική.Εισίν ώδε.
ΠΡΟΣΟΧΗ Ακολουθούν εικόνες ΦΡΙΚΗΣ
Όποιος θέλει μπορεί να τις δει πατώντας στους από κάτω συνδέσμους ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 7 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 9
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 10
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 11
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 12
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 13
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 14
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 15
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 16
triklopodia.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/04/7-dleb.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου