Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

Ανθέλληνες έχουν προσχωρήσει σε κόμματα της αριστεράς

  Είχαμε την Ρεπουση, η πρώτη ανθελληνίδα, ενα μπερδεμένο μυαλό γεμάτο φαντάσματα και σκελετούς στην ντουλάπα της που την τρομάζουν και βγαίνει φοβισμένη βγάζοντας ανθελληνικες κορώνες, διαστρεβλωνοντας την ελληνικη ιστορια κατα οπως της αρεσει και την βολεύει αλλάζοντας τα πραγματικά γεγονότα χρησιμοποιώντας την φαντασία του διαταραγμένου της μυαλού.
  Του Κώστα Βουκελάτου

Τωρα βρηκε εναν χειρότερο μιμητη, εναν Νίκο Δήμου. Φανατικό θαυμαστή του Σημιτη, πρώην στέλεχος της Δράσης του Μανου και τωρα ενα απο τα ιδρυτικά στελεχη στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωρακη, δηλαδη οπου φυσάει ο άνεμος γίνομαι άνεμος.

Εαν μπείτε στο protagon.gr και διαβάσετε το αρθρο αυτού του διαταραγμένου μυαλού με τίτλο "θα πούμε την αληθεια για το '21" θα διαβάσετε μια μυθοπλασία που μονο ένας κατα φαντασία άρρωστος ανθέλληνας θα μπορούσε να γράψει διαστρεβλωνοντας την αληθεια ζώντας ο ίδιος σε ενα παράλληλο σύμπαν βλακείας που δημιουργεί το διαταραγμένο του μυαλο.

Το γραπτό του Νίκου Δήμου μονο προοδευτικό δεν τον χαρακτηρίζει, "πορδευτικο" σίγουρα ομως και μονο ο χλευασμος απο τους ελληνες του αξίζει. Μεσα απο το γραπτό του ο Δήμου ήθελε να μας μάθει πως βλεπει ενας ανθέλληνας την επανάσταση του 1821, και το εκανε ανήμερα της εθνικής εορτής χωρίς καμία ντροπη αλλα που να ξεχωρίσει τι ειναι ντροπη και τι οχι ενα διαταραγμένο μυαλο γιατι αυτά δεν τα γραφει κάποιος σοβαρός αρθρογράφος.

Ο δηθεν "ιστορικός μια άλλης διάστασης" Δήμου μας λεει ότι ο Κολοκοτρώνης έκανε ...εθνοκάθαρση σε βάρος των Τούρκων. Ότι οι Έλληνες έκαναν θηριωδίες, ότι οι Αλβανοί Αρβανίτες μας έσωσαν κι ότι η Εκκλησία πολέμησε αλύπητα την επανάσταση. Ωραίες ιδέες εχει ενας ακομα ανθέλληνας και στέλεχος του νεογέννητου κομματος το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωρακη, σκέψου έλληνα να έπεφτε καποτε σε μια άλλη διάσταση φυσικα η Ελλαδα στα χερια τέτοιων επικίνδυνων ανθρώπων τύπου Δήμου και Ρεπουση.

Ο καθένας διαταραγμένος ψυχικά και νοητικα για μια στιγμή αρνητικής δημοσιότητας πετάει οτι βλακεία του έρθει και ειναι και ευχαριστημένος που ο τιποτα γινεται για λιγο κατι και ας χλευάζεται. Σας μεταφέρω το αρθρο αυτού του Δήμου του "Πορδευτικου" και τον παραδίδω στον χλευασμό σας οπως ακριβώς του αξίζει γιατι το κέρδισε με τα βοθρολύματα που γραφει.

Αρθρο:

Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό – σίγουρα όχι σύντομα. Σήμερα πάντως ένα βιβλίο που θα έγραφε τα αληθινά συμβάντα του 21 θα καιγότανε στην πυρά και ένας καθηγητής που θα το δίδασκε, θα έχανε τη δουλειά του.

Ας πούμε μερικές ιστορικά εξακριβωμένες αλήθειες:

Η επανάσταση ξεκίνησε όχι από τους ηρωικούς αρματολούς και κλέφτες (αντίθετα αυτοί και μέσα στον Αγώνα πολεμούσαν σαν μισθοφόροι για αμοιβή και λάφυρα) αλλά από φιλήσυχους αστούς εμπόρους που ζούσαν έξω από την Ελλάδα. Το κίνημα άρχισε από αστούς αλλά το αγκάλιασε ο λαός.
Όμως, όπως γράφει ο Σκαρίμπας: «Το Πατριαρχείο το αφόρισε. Οι Πρόκριτοι και οι Ιεράρχες το χλεύασαν. Ο Καποδίστριας του γύρισε τις πλάτες. Ο Κοραής μας το μυκτήρισε».

Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη και το τέλος ολέθριο. Η Εκκλησία όχι μόνο δεν πρωτοστάτησε στον Αγώνα αλλά τον πολέμησε με κάθε τρόπο. Αφόρισε τον Ρήγα Φεραίο, εναντιώθηκε στις «σατανικές» απόψεις για ελευθερία, ισότητα και δημοκρατία που έρχονταν από την Δύση και τελικά αφόρισε και την ίδια την επανάσταση.

Φυσικά κανείς δεν ήταν στην Αγία Λαύρα στις 25 Μαρτίου και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός όχι μόνο δεν σήκωσε το λάβαρο (που φτιάχτηκε μετά από 50 χρόνια) αλλά έβριζε τον επαναστάτη Παπαφλέσσα ως «εξωλέστατον». Η επανάσταση του 21 απέτυχε ολοκληρωτικά. Μετά την εισβολή του Ιμπραήμ δεν είχε μείνει ούτε μία επαναστατική εστία. Ελευθερωθήκαμε μόνο χάρη στην απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων – και την δράση τους στην ναυμαχία του Ναβαρίνου. (Ήταν η πρώτη – και η καλύτερη –«ανθρωπιστική επέμβαση» της ιστορίας).

Η επανάσταση απέτυχε επειδή οι Έλληνες πολεμούσαν περισσότερο μεταξύ τους, παρά με τους Τούρκους. Ο – ήδη τόσο απών – Κωστής Παπαγιώργης, την είχε χαρακτηρίσει:«πανεθνικό εμφύλιο, ο οποίος κατ’ ευφημισμόν βαπτίσθηκε επανάσταση από τους ιδεολόγους ιστορικούς». Στην Επανάσταση έγιναν πράξεις θηριωδίας εκ μέρους των Ελλήνων. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν πάνω από 30.000 άμαχοι – ανάμεσά τους πολλοί Εβραίοι που ήταν αμέτοχοι στον αγώνα. Λόγος: το πλιάτσικο.

Λέει ο Κολοκοτρώνης στα Απομνημονεύματα: «το ασκέρι όπου ήταν μέσα, το ελληνικό, έκοβε κι σκότωνε από Παρασκευή ως Κυριακή, γυναίκες παιδιά και άντρες, 32000, μία ώρα ολόγυρα της Τριπολιτσάς». (Αντίθετα οι Τουρκαλβανοί υπερασπιστές της πόλης έφυγαν αλώβητοι μετά από συμφωνία. Που σημαίνει ότι ο Κολοκοτρώνης είχε τον έλεγχο του στρατού του και άρα επέτρεψε τη εθνοκάθαρση). Και όσοι δεν συμπαθούν τους Αλβανούς θα έπρεπε να ξέρουνπως μερικοί από τους πιο γενναίους οπλαρχηγούς και καπεταναίους μας ήταν Αρβανίτες που δεν μιλούσαν καν τα ελληνικά.

Κι όταν ο Μαυροκορδάτος έβγαλε λόγο στα πληρώματα του Ελληνικού στόλου χρειάστηκε μεταφραστή γιατί δεν κατάλαβαν λέξη (το γράφει ο Παπαρρηγόπουλος). Θα έχουμε ωριμάσει ως έθνος, όταν τα σχολικά μας βιβλία συμπεριλάβουν αυτές (και άλλες) δύσκολες αλήθειες. Όταν θα πάψουν να αποσιωπούν ή να μυθολογούν. Έτσι θα πραγματώσουμε το Σολωμικό ρήμα, που ταυτίζει το αληθές με το εθνικό.

Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια στου μυαλού σου τα αυλάκια. Δήμου συγχαρητήρια τον κέρδισες τον χλευασμό που γυρευες να εισαι περήφανος ανθέλληνας τωρα.
http://www.freepen.gr/2014/03/blog-post_8751.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου