Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2013

Απίστευτος διασυρμός για τον Κάμερον: Βγήκαν με τις φάτσες τους οι “μπάτσοι της Σαρίας” στο Λονδίνο, που αυτός διέψευδε ότι υπάρχουν!



ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ; 

Ο απόλυτος διασυρμός για τον άθλιο Κάμερον που είχε σπεύσει να διαψεύσει τα της ύπαρξης “Αστυνομίας της Σαρία” στο Λονδίνο, αφού Βρετανική εφημερίδα έβγαλε φάτσα κάρτα τα πρόσωπα τους!

 

Ο “Ευρωπαίος” που αποκαλούσε την Ελλάδα “Οθωμανική αποικία”, πριν βέβαια αποκαλυφθεί ότι το κόμμα του έπαιρνε μαύρες χορηγίες από τούρκους φασίστες των κατεχομένων, δεν ξέρει πλέον που να κρυφτεί ενώ στην Αγγλία έχει ξεσπάσει σάλος.
Βέβαια ο Κάμερον όπως και όλοι οι φασίστες του πλανήτη που κάνουν πλάτες στο κράτος και την θρησκεία βρυκόλακα, δεν το κάνουν με το αζημίωτο. Φανταστείτε ότι ενισχύουν τους ισλαμοφασίστες στην Συρία ή τον Μόρσι που νομιμοποίησε την κλειτοριδεκτομή στην Αίγυπτο, με πρόσχημα τα “ανθρώπινα δικαιώματα”!
Όπως βλέπετε και στο άρθρο, μέλη της “αστυνομίας” είναι και Βρετανοί που προσηλυτίσθηκαν στο Ισλάμ. Όπως και στην περίπτωση της σφαγής του νεαρού στρατιώτη, όπου δράστες ήταν Άγγλοι προσηλυτισμένοι και όχι …Αφγανοί μετανάστες.
Την ίδια στιγμή σοβαρό θέμα έχει ανακύψει και με τις φυλακές της Αγγλίας, όπου ισλαμιστές κρατούμενοι απειλούν πως θα δολοφονήσουν όποιον κρατούμενο τολμήσει να φάει… χοιρινό!
Εκτός από το αλκοόλ, το κάπνισμα και το “άσεμνο ντύσιμο”, η αστυνομία της Σαρίας απαγορεύει και την… ομοφυλοφιλία! Αναμένουμε να δούμε υπό τον μανδύα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στα πλαίσια του πολυπολιτισμού, να επιτραπεί και η σφαγή ομοφυλοφίλων, για “πολιτιστικούς” πάντα λόγους. Σύντομα και στον Βοτανικό.
http://olympia.gr



http://katanixis.blogspot.gr/2013/07/blog-post_5743.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου