Κυριακή, Μαρτίου 10, 2013

Οι «φεμινίστριες», αλλά και οι αρχές θάβουν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των βιασμών προέρχεται από «μη δυτικούς» μετανάστες


Προσοχή : Η πολυπολιτισμικότητα είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Οι φεμινίστριες υποστηρίζουν ότι ο ‘σεξισμός’ προέρχεται από την «φύση του άνδρα» ή την "πατριαρχική κοινωνία". Δεν λένε κουβέντα για το γεγονός ότι η πραγματικά επικίνδυνη μορφή του σεξισμού – ο βιασμός, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου της δολοφονίας - έχει τεθεί στο αρχείο, καθώς είναι δυσανάλογα διαδεδομένη μεταξύ των ανδρών "με μεταναστευτικό υπόβαθρο". Εκείνοι που θάβουν αυτή την αλήθεια δεν σκέφτονται ειλικρινά, εφόσον πρόκειται για την προστασία των γυναικών μας.
 

Λίγοι αριθμοί: Στο Όσλο, μεταξύ 2006 και 2010, συνολικά 86 σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμοί αναφέρθηκαν από την αστυνομία. Στις 83 από αυτές (!) τις περιπτώσεις, οι δράστες είχαν περιγραφεί ως "μη-δυτικοί" (Πηγή: Φυλλάδιο της αστυνομίας του Όσλο, Μάιος 2011).
Συμμορία μουσουλμάνων βιαστών στην Βρετανία. Μία από τις πολλές...

Στο Βερολίνο, το ποσοστό των μη-Γερμανών ανέρχεται σε 13,7 τοις εκατό των κατοίκων. Το ποσοστό όμως σε "βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση" αυτής της ομάδας, ανεβαίνει σε σχεδόν τρεις φορές περισσότερο, δηλαδή είναι 36,7 τοις εκατό, σύμφωνα με στατιστική της αστυνομίας του Βερολίνου το 2011. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί εδώ ότι πολιτογραφημένοι Τούρκοι, Άραβες, κλπ., δεν περιλαμβάνονται καθόλου μεταξύ των μη-Γερμανών σε αυτή την επίσημη στατιστική, καθώς θεωρούνται «Γερμανοί».

Το ποσοστό αυτό προφανώς διπλασιάζεται, εάν μετρηθούν τα άτομα με γερμανικό διαβατήριο, αλλά με "μεταναστευτικό υπόβαθρο". Δυστυχώς, αυτά δεν αναλύονται στα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας του Βερολίνου για τα εγκλήματα του βιασμού. Αλλά υπάρχει μια γενική εποπτεία των υπόπτων για εγκληματικές ενέργειες στην ομάδα κάτω των 21 ετών. Εκεί, οι μη-Γερμανοί έχουν ποσοστό 27,8 τοις εκατό και οι Γερμανοί "με μεταναστευτικό υπόβαθρο", ένα επιπλέον ποσοστό 25,1 τοις εκατό, έτσι, φτάνουν το 52,9 τοις εκατό μαζί. Ποιοι είναι αλήθεια οι αριθμοί σε εθνικό επίπεδο για αυτό το ζήτημα; Ωστόσο, στα στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα που δημοσιεύτηκαν από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών για το 2011, το μερίδιο των βιασμών από ξένους και μετανάστες δεν είναι εμφανές. Προς όφελος ποίου;

Μια σύγκριση με την Ιαπωνία, όπου έχω εργαστεί για τέσσερις μήνες είναι ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, βρήκα μια ανάλογη έρευνα στο de.globometer.com. Σύμφωνα με αυτή, κατά το έτος 2009 στη Νορβηγία, υπήρχαν 19,8 βιασμοί ανά 100.000 κατοίκους, στη Γερμανία, το ποσό ανήλθε σε 8,9 - στην Ιαπωνία, όμως, μόνο το 1,2. Γιατί ο κίνδυνος να βιαστεί μια γυναίκα στην Ιαπωνία είναι επτά φορές μικρότερος από ό, τι στη Γερμανία; Θα μπορούσε να συνδέεται με το γεγονός ότι ο λαός στην Ιαπωνία - σε αντίθεση με εμάς τους Ευρωπαίους - είναι εξαιρετικά ομοιογενής εθνικά και η μετανάστευση περιορίζεται αυστηρά; Κατά το έτος 2001, το ποσό των αλλοδαπών ανήλθε στο 1,4 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας, ως επί το πλείστον από άλλες ασιατικές χώρες. Μερικοί από τους πιο "εντυπωσιακούς" βιασμούς κατά τα προηγούμενα έτη διαπράχθηκαν από Αμερικανούς στρατιώτες που είχαν σταθμό την Οκινάουα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από: Katerina Stavropoulos - Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου