Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 27, 2012

Πάτρα: Άγρια επίθεση ομάδας τσιγγανόπουλων σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο, μέρα μεσημέρι! - Άρπαξαν ό,τι βρήκαν



Πρωτοφανής ήταν η επίθεση που δέχθηκαν σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας έξι φοιτητές, 4 κορίτσια και δύο αγόρια, από ομάδα τσιγγανόπουλων που τους την είχαν στημένη καί ορμησαν κυριολεκτικά για να τους λεηλατήσουν.



Οι φοιτητές δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγοριών ρομά ηλικίας από 12 έως 15 ετών τα οποία με απίστευτη επιθετικότητα άρχισαν να χτυπάνε τους φοιτητές και να αρπάζουν ο,τι έβρισκαν πάνω τους ενώ κάποια από αυτά προσπάθησαν να επιτεθούν στις κοπέλες με ...άλλη διάθεση και να τους τραβήξουν τα ρούχα.

Ένας απο τους φοιτητές τραυματίστηκε στο λαιμό από το απότομο τράβηγμα της αλυσίδας που φορούσε ενώ τα τσιγγανόπουλα άρπαξαν στην κυριολεξία ό,τι βρήκαν πάνω στους φοιτητές. αλυσίδες, τσάντες κλπ και εξαφανίστηκαν.

Όλα συνέβησαν ενώ οι φοιτητές περπατούσαν σε ένα πεζόδρομο μεταξύ δύο σχολών, της Ιατρικής και του Χημικού, στη 1 σήμερα το μεσημέρι. Οι φοιτητές είναι σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τι είναι αυτό που τους συνέβη μέρα μεσημέρι μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

Το πρόβλημα με την δράση τσιγγάνων στην περιοχή του Πανεπιστημίου όπως όλα δείχνουν είναι πολύ έντονο και η Πρυτανεία, η οποία σήμερα την ώρα του επεισοδίου ήταν κλειστή, πρέπει να αντιδράσει διότι η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη.

Πηγή: thebest


http://xespao.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου