Σάββατο, Ιουνίου 16, 2012

Τα πολιτικά χέρια που κοπανάς κε Βενιζέλο αύριο θα σου κοπούν …ΣΥΡΙΖΑ!



Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό. Έναν πολιτευτή που υποτίθεται πως προσέρχεται σε ανοικτό διάλογο με πολίτες για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και να δεχθεί την κριτική τους.
Αντ’αυτού ο κος Βενιζέλος, ο silver alert -που τον αναζητούσαμε προχθές μέσω της αντίστοιχης ανάρτησης- επανεμφανίσθη τελικώς μόνος του. Κοπάνησε τα χέρια στο τραπέζι και ομολογώ πως όπως τον είδα σε μια στιγμή φοβήθηκα ότι θα ορμούσε και θα κατάπινε το συμπαθή
του Στρατή Μαζίδη

παρευρισκόμενο του πάνελ που τόλμησε να μιλήσει για μίζες, σκάνδαλα και έλλειψη διαπραγμάτευσης. Που τόλμησε να πει δηλαδή δημόσια όσα όλοι μας πιστεύουμε.
Παράλληλα αναρωτήθηκα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο κος Βενιζέλος είχε μια τέτοια έκρηξη μπροστά στην τρόικα διαμαρτυρόμενος για τα όσα υφίσταται ο ελληνικός λαός.
Και φυσικά προκάλεσε όσο τίποτε άλλο με τον τρόπο με τον οποίο απήντησε για τις αυτοκτονίες των συμπολιτών μας.
Σε ποιον όμως χτυπάς το χέρι στο τραπέζι ΡΕ; Σε ποιον; Σε εμάς; Καλά δεν αισθάνεσαι καμία ντροπή; Καμία ευθύνη που τολμάς να βγαίνεις από πάνω; Εσύ που δήμευσες τα σπίτια των Ελλήνων με τα επασφάλιστρα κινδύνου σου;
Αλλά θερίζεις πλέον όσα έσπειρες μιλώντας στο Μενίδι μπροστά σε μια παρέα όταν κάποτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλούσε στο Πεδίον του Αρεως ή το Σύνταγμα (μπροστά στη Βουλή όχι εκεί που στριμώχθηκε ο Σαμαράς για να μιλά για μεγαλειώδη συγκέντρωση).
Όσο για τα πολιτικά σου χέρια που τα κοπανάς στα τραπέζια του διαλόγου και όχι των διαπραγματεύσεων, έχεις ακόμη 24 ώρες διότι από αύριο θα σου κοπούν συ.ριζ.α.
http://freepen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου