Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Τι είπε η 32χρονη που συνελήφθη γιατί έκλεψε τρία γάλατα και ένα παγωτό.


Ποινική δίωξη για κλοπή άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος της 32χρονης γυναίκας που συνελήφθη χθες γιατί έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ (δείτε εδώ).
Η γυναίκα που εμφανίστηκε συντετριμμένη στο Δικαστικό Μέγαρο, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελλές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου
Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
"Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως ότι πλέον έχει μετανοιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών .
Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα , χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.

 
.

Κάνει πίσω η ιδιοκτήτρια εταιρεία
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε το θέμα, το οποίο αποκάλυψε το Cretalive, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ εμφανίστηκε σήμερα διατεθειμένη να μην ζητήσει την δίωξη της γυναίκας, με την προϋπόθεση ότι η 32χρονη θα καταθέσει έγγραφη δήλωση, στην οποία θα αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της αυτή.(Σιγά μην ζητήσετε και ποινικό μητρώο λαμόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου